Header

Hverdag

Hei dere! I går skal jeg love dere jeg ikke var i et særlig "inspirert hjørne", selv om internett flommet over av kliss. Jeg er ikke av den som hyller valentines day, og jeg gjør heller ingenting ut av denne dagen. Nå høres jeg skikkelig singel ut, og absolutt ikke ut som en blogger. Hvorfor denne dagen ikke er noe spesielt for meg, det aner jeg faktisk ikke, men etter et par dager i inspirasjonskoma har jeg endelig fått litt tilbake. Hurra!

Det er en ting jeg ikke har fortalt dere og det er at jeg endelig har kjøpt meg nytt kamera! Jeg har i lang tid vært på jakt etter en erstatter for Olympus Pen kameraet som jeg solgte, og da jeg fikk se at mange der ute bruker et lite Canon-kamera bestemte jeg meg for å sjekke det ut. Det er veldig mange som bruker dette i forbindelse med vlogger på Youtube, men etter at jeg fikk teste det ut i butikken var det ingen tvil. Så... Jeg kjøpte et Canon G7X Mark 2!


Noen eksempler...


Er det nå jeg skal begynne med video? Dette har jeg faktisk tenkt på ganske lenge. Jeg føler ikke helt at man blir kjent med meg her inne, og jeg tror det ville vært kult å lage litt flere videoer. Jeg har planlagt å spille inn noe til helgen, så får vi se hvordan det går! Det er i hvert fall veldig motiverende med et kamera som ikke veier ett tonn i veska, og som fungerer like fint som det store jeg har. Dette åpner for litt flere muligheter i forhold til bilder/vlogs siden jeg kan ta det med overalt!

Siden jeg ikke har hatt kameraet så lenge kan jeg ikke si noe annet enn at jeg liker det veldig godt! Bildene blir skarpe, man kan enkelt overføre til mobil og pc, man kan ta bilder i RAW og ja... Et veldig godt kamera hvis du ønsker deg et du kan ha med deg uten å brekke skulderen, og som tar kjempe fine bilder. Fra før av har jeg Canon 5D Mark 3, men jeg føler det absolutt er verdt det å ha et lite i tillegg. Selv om jeg har studert foto, så er jeg faktisk ingen ekspert når det kommer til utstyr. Jeg bruker bare naturlig lys, manuelle innstillinger litt som det passer meg og redigerer i Lightroom.
Jeg er i hvert fall kjempe fornøyd med det nye innkjøpet mitt, gleder meg veldig til å bli bedre kjent med kameraet og til å vise dere litt hvordan det er.

Nå skal jeg henge opp litt klær før jeg skal legge meg. Håper dere har hatt en fin torsdag! Natta <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


God morgen! Plutselig var helgen over igjen... Skulle ønske helgen var lengre enn uken, men så heldige er vi dessverre ikke. Denne mandagen tenkte jeg å snakke om litt andre ting enn bare mål og hva som skal skje, men heller litt om forberedelsene jeg gjør før uken starter. Jeg vet veldig godt hvordan det er å leve i nuet, det har jeg gjort i ett år nå, men på et eller annet tidspunkt snudde det helt. Jeg er en kontrollfreak, jeg må ha lister hvor jeg kan skrive ned hva jeg må gjøre og det er veldig greit at mesteparten av det som skjer i løpet av uken allerede er ordnet på forhånd. Da sklir jo dagene litt bedre...


Spa-søndag... Jeg hadde over en lengre periode spa-søndag, hvor jeg gjorde kropp og sinn klar for den kommende uken. Dette har jeg nå innført igjen og det føles veldig bra! Her er det vel bare å la fantasien styre, men det jeg gjør er å ta hårkur, skrubbe, barbere leggene og freshe opp ansiktet med litt selvbruning. Jeg bruker ikke sminke til daglig, og for å se litt mer våken ut enn jeg egentlig er, har jeg funnet ut at selvbruning i ansiktet nå på vinteren hjelper litt. Man ser jo freshere ut med litt farge!

Rydde og sortere... Det har jo en stygg tendens til å se ut som et krater på badet, soverommet og ellers i leiligheten når man ikke har så god tid om morgenen for eksempel. Jeg kan innrømme at badet ofte er litt rotete, med alt av produkter som ligger slengt rundt eller tomme ting som jeg ikke har fått kastet. Søndager er jo den perfekte dagen til å gå igjennom et par skuffer, sortere, rydde og vaske. Er myye hyggeligere å komme inn til et rent bad mandagsmorgen, enn til en svinesti.

Rent tøy... I helgen går vaskemaskinen for fult sånn at vi har rent tøy til den kommende uken. Siden vaskemaskinen lever sitt eget liv, vet vi aldri når den er ferdig og da er det litt kjipt å måtte vente på den for at man skal kunne gå og legge seg.

Slippe matbutikken... En annen ting jeg pleier å gjøre før uken starter er å planlegge det jeg skal spise gjennom uken og bestille på Kolonial, så henter jeg matvarene på mandag etter jobb. Her innbiller jeg meg at en del penger er spart, siden jeg slipper disse spontane handleturene og vi slipper å diskutere hva vi skal ha til middag for hver dag.

Planlegge... Nå som jeg har blitt medlem på Elixia, er det jo greit å planlegge litt hvordan uken blir i forhold til trening. Her kommer jeg ikke til å ta helt av, og det blir ikke noe bikiniftitness-Heidi. Vil bare få litt overskudd, så jeg kanskje klarer å være våken til litt lengre enn til kl. 19... Men, med genial app fra Elixia (jeg vet det heter SatsElixia...) så kan jeg enkelt booke meg på de timene jeg har lyst til å gå på og legge inn i kalenderen sånn at jeg husker å ta med treningstøy til de dagene jeg skal trene.

genseren er fra pull & bear


Ellers så kan man jo også bare sitte på rumpa hele søndagen også, absolutt innafor! Men, her er i hvert fall noen av de tingene jeg gjør gjennom helgen for at uken skal bli litt enklere. Jeg har faktisk minimalt med planer denne uken, og det kjennes utrolig godt. Jeg har et par uferdige prosjekter som jeg holder på med, og forhåpentligvis får jeg fullført disse i løpet av uken. Uansett, jeg håper dere får en knall start på mandagen og koser dere masse i dag. Stor klem ♥

  • 80 Lesere

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere og riktig god søndag, morsdag og fastelavn! To feiringer på én dag er vel ikke verst. Denne helgen har vært litt hektisk, og jeg har ikke fått kommet innom og oppdatert dere. I går var vi i byen hele dagen for å kjøpe inn litt småtteri, møte Ingvild for en kaffe og hadde litt fri fra alle sosiale medier. Det trengs det også! I dag tidlig meldte jeg meg inn i Elixia hvor jeg tidligere har vært medlem. Hva er vel bedre enn å starte treningen på en søndag som denne? Nå kan jeg trene på alle sentrene i Oslo, og det blir godt å komme i gang igjen! Elixia tilbyr jo veldig mange fine gruppetimer, både for oss som ikke er særlig godt trent og for deg som kanskje er det. Selv om prisen er litt stiv, så er det faktisk en del man kan velge bort for å få det litt rimeligere. Alexander for eksempel, skal kun trene på to sentre - ett ved her vi bor og ett ved jobb. Han betaler nesten 200 kroner mindre enn meg, som har full pakke med gruppetimer på alle sentre.

Fra trening til noe litt annet... I dag er det jo Fastelavn, noe som betyr nybakte boller og kakao med krem hos mormor! Denne tradisjonen har vi alltid hatt, og det er koselig at familien samles.


Verdens beste kakao! Mormor har aldri fortalt meg hvordan hun lager den, jeg har forsøkt å spørre flere ganger men den oppskriften kan jeg se lenge etter. Den er i hvert fall utrolig god og slår aldri feil!


Vi har vært hos mormor i noen timer nå, og har akkurat kommet hjem. Nå skal vi gjøre ting klart til uken som kommer; planlegge middager, forhåndsbestille mat fra Kolonial og litt andre greier som må fikses. Jeg håper dere hatt en fin helg, så blogges vi mer senere. Klem!

Likes

Comments

Hverdag


God kveld dere! I går var jeg som sagt innom Olivia for et intervju som kommer i neste utgave av Bogstadveien Magasinet. Dette intervjuet syns jeg gikk kjempe bra, og jeg gleder meg til å skrive litt om det senere. De siste dagene har gått i ett, og det er utrolig deilig at det er fredag allerede i morgen! Det er deilig at ukene går så fort, og jeg gleder meg til vi blir kvitt all snøen ute og få våren tilbake snart. For en seig vinter! Jeg har sklidd rundt som Bambi på isen i det siste, og angrer hver eneste dag på at jeg ikke har fått meg til å kjøpe brodder. Dette burde nærmest vært gratis for alle og enhver i dette landet, med tanke på at så mange faller og slår seg. Stemmer for det!


I dag hadde vi tapas til middag, min favoritt!! Er det noe som kan lysne opp disse kjedelige vinterdagene så er det god mat. Jeg har hatt en periode en stund nå hvor jeg ikke har "orket" å lage skikkelige middager, men det har heldigvis begynt å snu. Det er jo kjempe gøy å lage mat, og på mandag kjøpte jeg min aller første kokebok med masse sunne oppskrifter. Gleder meg til å teste ut disse og dele med dere!

Jeg har forresten ett spørsmål som jeg håper noen der ute kan svare på! Jeg jobber jo fulltid, som betyr at jeg ofte aldri er hjemme (utenom i helger) når det er dagslys ute. Jeg har et par ubrukelige lysbokser fra Ebay, men har vurdert å kjøpe ringlight. Selvfølgelig da en stor som jeg kan bruke til fotografering, men disse bildene vil ikke kun være portretter. Er det noen der ute som har brukt ringlight som fotolys før? Ikke bare til selfies, men også til fotografering av produkter, mat etc. som syns at dette funker bra? Please, hvis du vet om denne kan funke til andre ting enn kun selfielys, så legg gjerne igjen en kommentar. (også gjerne om hvor du har kjøpt) Har tenkt så mye på dette at jeg snart blir grønn... Nå skal jeg straks legge meg, men først skal vi se noen episoder av The Blacklist! Natta, dere ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links Mote

Ååå, disse skoene altså! My new babies... Jeg har tråkka rundt i de samme skoene i snart tre år nå, og da jeg innså at hele sålen hadde revnet under tenkte jeg det var på tide med et par nye. Disse kjøpte jeg i London faktisk, sparte noen kroner der OG fikk tilbake på Taxfree Fund. Ikke verst! Disse har jeg kun fått brukt én gang, er jo ikke akkurat vær til joggesko enda - men snart!! Skal bli godt å få av seg tunge vintersko og få på seg noe lett på føttene. Disse passer jo til nesten alt, og jeg gleder meg skikkelig til å få brukt dem. Vår, vår kom til meg, vinter, vinter gå din vei...

I dag har jeg årets første intervju for Bogstadveien Magasinet, det tror jeg blir kjempe bra! Gleder meg veldig til å få gjort litt kreativt arbeid igjen, og selvfølgelig møte menneskene bak restauranter og andre næringskjeder i Bogstadveien. I fjor møtte jeg så mange hyggelige mennesker, lærte mye nytt om både det ene og det andre, og sist men ikke minst så fikk jeg utrolig gode tilbakemeldinger! Det syns jeg er kjempe gøy. Tenker å vise dere artiklene fra fjoråret på bloggen en dag, hvis det er noe folk ønsker og se da så klart... Hehe, men nå må jeg løpe! Kan jo ikke komme for sent til intervjuet heller. Klem!

Likes

Comments


Hei dere <3 Som nevnt tidligere har jeg fått noen nye voksenpoeng som jeg tenkte vi kunne prate litt om i dag. Jeg vil jo innrømme at det kanskje fremstilles på bloggen som at jeg er svært selvstendig og "voksen", men det er jeg absolutt ikke. Jeg er like usikker som alle andre på diverse ting, spesielt når det kommer til disse voksengreiene som man skal gjøre. Da mener jeg vaske klær, ha det fint hjemme, rydde og... Anskaffe planter. Jeg har alltid ledd av foreldrene mine som har gått amok på Plantasjen og fylt opp alle kriker og kroker med planter. Blomster på bordet, palme i stua, julestjerne i vinduet hele desember and the list goes on... Heldigvis er det jo fint at foreldrene mine har god erfaring med blomster og planter, for det har kommet godt med når jeg går til innkjøp av blomster og nå... Planter.

Jeg har lenge hatt lyst på en elefantøre-plante her hjemme, men det har liksom aldri blitt noe av. Før nå! I helgen var vi innom Plantasjen for å kjøpe denne planten som jeg så lenge har ønsket meg. Litt for instapicz, og selvfølgelig for å få litt voksenpoeng og ... for å få liv i stua. Tre gode grunner, mener nå jeg! Det tok ikke lang tid før jeg fant en haug med elefantøreplanter, og sjekket hver eneste av dem. Hull i alle sammen, absolutt ingen som falt i smak.. Så jeg innså at jeg måtte finne meg noe annet... Jeg fant en som ligna litt, aner ikke hva den het eller hvordan den skal pleies, men den skulle jeg ha med hjem. Neste problem: Potte! Stolt som en hane bar jeg den nye planten min gjennom hele Plantasjen, prøvde den i hver eneste potte jeg fant og tror du ikke jeg endte opp med feil... "Den oransje kanten gjør det jo ikke noe at synes da," sier den utålmodige kjæresten som er dritt lei hele plantorama som nå har hengt på plantasjen i ca. en time. Jeg tok med potta, planten og litt til for å betale den ville summen på nesten femhundre kroner. For to planter og en potte... Føler meg nærmest ranet! Men, da jeg kom hjem og fikk satt sammen planten og potten ble det jo ganske fint. Bortsett fra den oransjekanten... Etter samtale med både mor og mormor, må den faktisk bare synes inntil jeg har kjøpt en større potte. MEN! Jeg har kjøpt min første plante, for første gang! :DJeg syns det ble ganske fint jeg, tross den oransje kanten som helst skulle ha vært unngått... Men, det er jo ikke noe problem å kjøpe en ny potte som passer i stativet og som planten får plass i. Dette stativet er forresten fra Bahaus, men de har sånne på plantasjen også som er litt høyere (og litt finere) også! Noen som vet hva denne planten heter?


  • 159 Lesere

Likes

Comments

Mål for uken


Ny uke, nye muligheter! (og nytt design!) Riktig god mandag dere, jeg håper at helgen har vært bra. Etter London-turen vår forrige helg, trengte jeg virkelig å sove ut. Mandag forrige uke føltes ut som et mareritt, jeg var helt zombie etter at vi kom sent hjem søndagkveld og nesten ikke hadde sovet noe i det hele tatt. Men, denne mandagen er jeg heldigvis uthvilt og jeg gleder meg til uken! Jeg har blant annet mitt første intervju for Bogstadveien Magasinet i år, i tillegg til at jeg må komme meg over dørstokken. Uff... Jeg kan jo ikke skylde på vinteren heller, men jeg må ærlig innrømme at denne treningen på vinterstid er noe av det vanskeligste jeg vet om. Med en gang jeg kommer hjem fra jobb, ender jeg jo opp på sofaen og det skjer ikke at jeg skal trene. Meen, nå må det bli andre boller. I går satte vi oss ned og planla middager for hele uken, sånn at vi slipper å handle hver dag og diskutere hva vi skal ha til middag. Jeg har også sjekket forskjellige gruppetimer rundt om som jeg vil bli med på, så det tror jeg blir veldig bra!

UKENS MÅL

Put myself first... Spise riktig, drikke vann, trene og ta litt ekstra vare på meg selv. Jeg har gått rundt i ett år nå og fullstendig gitt beng i alt som heter selvpleie, spa-søndag og trening. Kan trygt si at vekten har rast oppover, noe som ikke er særlig gøy. Jeg tror det er en blanding av mye kjipt som har skjedd, som har ført til at jeg ikke har giddet å bry meg noe særlig om hvordan jeg ser ut eller hvordan jeg føler meg. Ganske kjipt egentlig, så nå er det på tide å ta i ett tak!

Få orden i syskrinet... Dette henger vel litt sammen med mål nummer 1, men jeg tar det med likevel. Forrige gang jeg skrev ukens mål, skrev jeg også ned at jeg må skaffe meg en planlegger. Denne planleggeren har jeg fremdeles ikke funnet i fysisk butikk enda, men nå har jeg sett en på nett som jeg skal bestille. Den er helt plain, ikke noe dill-dall, men den har god plass til å skrive ekstra notater og oppsummering av ukene som har gått. Det er jo litt gøy å se tilbake på!

Nytt kamera... Det er ikke sikkert at dette er noe som kommer til å skje, vi får se. Men, som dere kanskje har fått med dere valgte jeg å selge Olympus Pen-kameraet mitt, fordi jeg ikke skjønte bæret av hvordan det funker. Jeg har falt litt for et sånn vlogg-kamera som en del på Youtube bruker, men jeg vet ikke helt hvordan det er når man skal ta bilder. Så, målet er i hvert fall å se om jeg kan finne en erstatter for det kameraet jeg solgte. Jeg har lenge hatt lyst til å begynne med video, og det svære kameraet jeg har nå blir litt mye å drasse på.

Trene før jobb... Ohh, denne blir vrien - men jeg skal klare det! Siden dørstokkmila er litt lang, så har jeg tenkt til å trene før jeg kommer på jobb. Da slipper jeg å ende opp på sofaen eller gjøre helt andre ting. Jeg har tidligere vært medlem på Evo (anbefales ikke) og har nå byttet over til Sats Elixia. Her har jeg vært medlem tidligere, og jeg elsker gruppetimene deres. Her finner du alt fra spinning, dansetimer, forskjellige styrketimer og timene jeg liker er enten før eller etter arbeidstid. Passer bra! Løpetimer og spinning syns jeg passer best på morgenen, så planen er å gå på et par sånne denne uken.

Bytte ut drikke med vann.. Okei, jeg er flink til å drikke vann - men jeg er også flink til å drikke Cola Zero. Haha! Denne uken er målet å kutte det helt ut, og drikke vann istedenfor. Dette gjelder også andre ting, men kaffe og te kommer jeg ikke til å kutte ut.


Hva er dine mål for uken?

Likes

Comments

Interiør


Her har dere en liten sniktitt på litt av fangsten fra interiørshoppingen i går! Nye putetrekk til sofaputene og litt grønt til stuen. Jeg likte denne kombinasjonen utrolig godt, og jeg gleder meg til å få inn litt lysere farger nå som våren nærmer seg. Putetrekkene er fra Home & Cottage, og den grønne "blomsten" er fra Plantasjen. Haha! Jeg har jo ikke peiling på planter eller blomster, men disse måtte jeg ha! I tillegg kjøpte jeg min første grønne plante i går, som jeg skal vise dere senere, og litt annet forskjellig. Følte jeg fikk et par nye voksenpoeng i går; putetrekk og planter liksom? Fint skal det være... I dag skjer det mye! Vårrengjøring, litt ordnings i leiligheten og planlegging for den kommende uken. Tenkte bare å stikke innom for å vise dere hvordan det ser ut hos oss nå, siden det er en liten stund siden jeg har vist dere noe som helst. Det er fremdeles mye som gjenstår her hjemme, men det går heldigvis fremover.
Jeg håper dere får en fin søndag! <3

Likes

Comments

Hverdag, Tanker

Hei dere! Long time, no see. Det er en stund siden jeg har vært innom her, og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har hatt noe særlig motivasjon for å blogge. Januar er nok en av de verste månedene hvor det er mørkt før jobb og når man er ferdig, i helgene vil man aller helst bare slappe av og det skjer ikke like mye som det ellers gjør. Men... Det er noe som mangler likevel, og jeg merker veldig godt at dette "fristedet mitt" er noe jeg savner veldig.

Forrige helg dro Alexander og jeg på en spontantur til London, rett og slett bare for å komme oss bort litt. Her hadde jeg til og med skrevet ned innlegg som jeg skulle publisere, men av en eller annen grunn droppet jeg det. Jeg ble plutselig redd for hva alle andre måtte mene om den turen, og ønsket ikke å få negative tilbakemeldinger fordi vi to gjorde noe for oss - for en gangs skyld. Som jeg har nevnt tidligere har det vært mye som har skjedd, som jeg ikke vil gå inn på her, og det er som å gå med kvelertak rundt halsen tjuefire syv. Forrige fredag fikk vi nok, og booket første fly til London som gikk lørdagmorgen. Det er ingen ting i verden som føles bedre enn å stikke av når ting føles håpløst; sette seg på et fly og se Norge med resten av problemene forsvinne bak seg ut vinduet. Selv om jeg hater ting som ikke er planlagt, gjorde turen meg veldig godt. 24 timer til å tenke på helt andre ting enn hva jeg pleier, 14 grader og vårstemning med verdens beste reisefølge. Absolutt helt fantastisk!

Med avslåtte mobiltelefoner i lommene, tusenvis av turister stressende gjennom Oxford Street og støy fra veien var disse 24 timene kanskje de roligste timene jeg har hatt på lenge. Tankene mine var et helt annet sted enn hjemme, og jeg skulle ønske vi bare kunne blitt igjen et par uker (kanskje måneder) til. Samtidig fikk det meg til å tenke på alle de tingene jeg vil gjøre mer av. Jeg har hele tiden følt at det er alt rundt meg som stopper meg, men idag innså jeg at det faktisk er meg selv. Jeg har ikke blogget mye om meg og mitt etter bokutgivelsen, fordi jeg fikk kjenne på alle andre sine meninger om boken. Disse meningene var ikke alltid hyggelige å få tilsendt på meldinger, eller at noen skulle prate om det foran meg og bevisst trykke meg ned. For nei, det er ikke kult når det føltes ut som absolutt alle hadde noe de skulle ha sagt. Og med åpent kommentarfelt var jeg litt redd for å skrive mye her om hvordan min hverdag egentlig var, fordi det verste man kan fremstilles som i dagens samfunn er svak. Ingen vil være det. Ingen vil ha på sitt rykte at de er svake, at de ikke takler det andre har og si om seg. Men, jeg kjenner meg selv og jeg vet at jeg på ingen måte er svak. Jeg er bare menneske, og ingen mennesker har godt av å få slengt stygge ting i ansiktet fordi noen andre har en annen mening.

Etter litt mye "hei, lenge siden sist", har jeg bestemt meg for å gjøre det jeg vil gjøre. Jeg vil skrive, jeg vil ta bilder og jeg vil dele ting fra min hverdag slik som jeg gjorde før. Nå skal jeg ta meg ett glass rødvin, før vi skal diske opp litt lørdagsmiddag. Jeg håper dere har en fin helg!

Likes

Comments

Mål for uken


Ny uke, nye muligheter! Etter en litt kinkig start på året med sykdom etterfulgt av en hyggelig bursdagshelg, kjenner jeg det er veldig godt med en ny uke. Blanke ark, ny motivasjon og nye mål!

I 2017 har bloggingen vært veldig av og på, jeg har forsøkt å skrive ukens mål de mandagene jeg har hatt tid, men i 2018 blir det andre boller. Jeg har lenge savnet fritiden bak kameraet og foran pcen, og motivasjonen for dette er virkelig stor nå. Vi har alle nyttårsforsett, det er vel ikke til å stikke under en stol, og nå er det veldig mange mål som står i toppen på meg. Blant annet å få bloggen opp og gå igjen, komme inn i gode trenings- og matrutiner og bli mer positiv. Det forrige året har jeg lagt bak meg, og all motgang jeg har hatt ligger igjen der. Nå er det på tide å se fremover, ikke bakover.

Denne uken er fullspekket med jobb, og for en gangs skyld har jeg faktisk en ide om hva jeg vil spise til middag også! Det var det lite av i fjor, og vi endte opp med usunne valg og en del like middager uken gjennom. Kan trygt si at jeg er lei alt som heter taco, pizza og annet junk. Jeg tror det er viktig med et variert kosthold, hvor vi kan få i oss mat som er godt for kroppen. Etter hva jeg har lest og opplevd selv, så får man det bedre sånn. Som jeg har skrevet flere ganger her inne, så kommer jeg ikke til å legge ut om trening og kosthold, fordi jeg ikke har nok kunnskap på dette feltet til å dele videre. Men, oppskrifter skal jeg selvfølgelig dele! Jeg syns det er gøy å kokkelere, prøve ut noe nytt og få tilbakemeldinger på ting som kanskje hadde vært bedre å teste ut.

Nok babling fra meg, her kommer årets første ukens mål!

100% - Til jul fikk jeg en aktivitetsklokke fra Polar av søsteren min, noe jeg har hatt lyst på veldig lenge. Denne sier ifra når jeg må bevege meg og gir meg anmerkning hvis jeg ikke gjør det, haha! Den er faktisk veldig motiverende, og jeg gleder meg til å få utnyttet den litt mer enn hva jeg har gjort til nå. Den måler hvor aktiv jeg har vært gjennom dagen i form av prosent, og målet er å nå 100% hver dag fremover. Dette tror jeg tilsvarer 12 000 skritt, og det skal jeg klare!

Frukt & grønt – Her har jeg vært pinlig dårlig når det kommer til måltider, og den delen av tallerkenen som skal bestå av grønnsaker har vært tom. Målet denne uken er å spise frukt, grønnsaker eller bær til hvert måltid. De siste ukene har jeg spist havregryn til frokost, og hva er vel bedre enn å legge til bær eller epler her? Har du tips, så er det bare å skrike ut.

Finne en ny planlegger – Jeg har vært på utkikk etter en planlegger en liten stund nå, men ikke funnet en jeg har forelsket meg i enda. Jeg syns det er greit å ha planer og avtaler adskilt fra telefonen, og heller notere det i en bok sånn at jeg får litt mer oversikt. Jeg har jo tidligere klart å importere alle mine facebookvenners bursdager, og tør ikke ta sjansen på å gjøre noe sånt igjen. Endte opp med at jeg måtte slette alt for å få det bort, og det ble litt styrete. Forhåpentligvis klarer jeg å finne en som er både fin og se på, i tillegg til at den er oversiktlig.

Kjærlighet – Alexander har bursdag på søndag, og jeg tror nesten jeg gleder meg mer enn hva han gjør! 2017 var et turbulent år for oss begge, og dette året skal forhåpentligvis bli litt enklere. Istedenfor å gjøre kun dagen hans bra, vil jeg gjøre alt for at han skal få en fin bursdagsuke istedenfor. Jeg har lett etter en litt finere restaurant jeg kan ta han med ut og spise på en dag, og så må jeg finne noe fint han kan få på dagen sin.

Neste rom! Jeg har fått så mange fine tilbakemeldinger på stuen, og det er på tide å flytte seg til neste rom. Gangen, soverommet og walkin-closetet står igjen. Jeg har faktisk tenkt litt på gangen i det siste, den er veldig tom og det hadde vært gøy å se om vi kan få gjort noe der. Jeg har allerede et par tanker om hva vi kan gjøre, så får vi se om dette kan realiseres. Det ene målet denne uken er i hvert fall å få tegnet opp riktige mål, finne ut hva vi trenger og prøve å lage et bilde for å se hvordan det kan bli. Gøy!

HVA ER DINE MÅL FOR UKEN?

Likes

Comments

INSTAGRAM @HEIDINATHALIE