Tallinn visit + new area tip

Tän kesän matkustelut on mulla kohdistunut Tallinnaan. Tallinna tuntuu edelleen kodille, vaikka melkein vuosi menikin viime vierailusta. Kävin Tallinnan kavereideni kanssa samoilemassa vanhoja kotikulmia. Oli ihana päästä sinne pitkästä aikaa. Voisin muuttaa takaisin Tallinnaan milloin vaan.

Käytiin tutustumassa uuteen alueeseen nimeltä Noblessner. Siellä on meren rannassa ravintoloita ja baari, missä nautittiin kesän parhaat Aperol Spritzit. Ja drinkit oli myös kesän halvimmat! En tiedä oliko se tarkoituksella niin edullista vai jäikö tarjoilijalta osa laskuttamatta, mutta hyvää palvelua oli, josta olisin voinut maksaa enemmänkin. Tallinnassa kun on tavallista, ettei asiakaspalvelulta kannata odottaa liikoja. Noblessner on näin yhden vierailun jäljiltä kyllä kivan oloinen alue, suosittelen vierailemaan Tallinnan reissulla. Terassille ainakin suuntaisin ennemmin Noblessneriin tai Telliskiveen, kuin vanhan kaupungin torille.

Drinksujen jälkeen suunnattiin Tellisikiveen syömään. Tavoiteltiin lasiterassilta pöytää Kivi, paber, käärid ravintolasta. Lopulta vapautuikin paikka terassilta ja pääsimme syömään oikein pitkän kaavan kautta. Ensimmäisenä punaviinipullo ja juustolautanen alkuun. Sitten pääruoat, mitkä unohtui kuvata kokonaan. Loppuun vielä viinin lopun kanssa makeaa jälkkäriä, nam. Illalla käveltiin vanhaan kaupunkiin Frankin drinkeille, muistelemaan kaikkia iltoja, joita oli tullut kenenkin kanssa Frankissä istuskeltua. Toisella ensimmäiset treffit, toisella eroa edeltävä viimeinen illallinen muistoina Frankistä.

Aamulla suunnattiin Kadriorgiin päin. Ensin raparperiskumppa brunssille Nopiin. Nopin tarjoilu ei pettänyt tälläkään kertaa. Sulateltiin brunssia sitten kävelemällä Kadriorgin puistossa ja etsittiin sähköpotkulaudat, joilla rullailla takaisin vanhaan kaupunkiin, ennen kuin piti olla taas satamassa.

Pieni miniloma Tallinnassa teki todella hyvää! Jaksaa taas paremmin työviikot ja odotella muita vapaita viikonloppuja syksymmällä.

---

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube