Podcast suggestions

*only in Finnish

Tänään on kansainvälinen podcast päivä!

Podcasteja kunnioittaen jaan teille muutamia mun suosikki podeja, joita kuuntelen silloin tällöin esimerkiksi automatkoilla tai junassa istuessani. Myös kotona kokkaillessa tai siivotessa podcastit taustalla tarjoavat muuta ajateltavaa ja seuraa, ainaisen taustamusiikin sijaan.

Afterwork (@afterworkpodcast )

-niin hauskoja naisia studiossa, saatan yksinään julkisella paikalla kuulokkeiden kautta kuunnellessa alkaa vaan nauramaan itsekseni kun kuuntelen Jennin, Merin ja Petran hauskoja kommentteja ja kokemuksia elämän varrelta. Naiset puhuvat arkisista asioista, pienellä twistillä. Välillä jaksoissa käsitellään myös hieman syvempiä asioita naisten omien kokemusten pohjalta.

Kaverin Puolesta Kyselen (@kaverinpuolestakyselen )

-niin hauskoja juttuja! Tosi hyvää matkaa seuraa vaikka yksinäiselle automatkalle. Välillä tulee vaan myötähäpeä ja välillä itkunauru kun itselle olisi voinut käydä samanlailla kuin kavereille kertomuksissa.

Nonsense (@nonsensepodi )

-niin mielenkiintoisia niin sanotusti hömppäjuttuja rennoilta ja aktiivisilta naisilta. Nonsensen naiset kertovat niin avoimesti kokemuksistaan tähän hetkisen elämänsä varrelta, ja he ovat myös uteliaita tietämään lisää aiheista. He tekivät vaalispessu jaksoja ja muitakin spessu jaksoja, joihin pyytävät asiantuntijoita mukaan juttelemaan.

Jetlagissa podcast (@jetlagissapodcast )

-matkakuumeen hetkellistä taltutusta, kun kuuntelee Veeran ja Anna-Katrin tarinoita ympäri maailmaa. Näiden naisten tarinoihin voi välillä samaistua niin hyvin ja välillä taas ihmettelee miten he ovatkin päätyneet kyseiseen tilanteeseen. He käsittelevät avoimesti hyviä ja huonoja puolia maailmanmatkaajan elämäntavasta ja kuinka kansainvälinen elämä joskus asettaa niin sanotut normaalit elämän virstanpylväät kyseenalaiseksi.

---

#podcast #internationalpodcastday #kansainvälinenpodcastpäivä

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube