evening class: sushi

Päästiin pienimuotoiseen sushi koulutukseen yks ilta, muutaman kaverin kanssa. Oli mielenkiintosta nähdä vähän oppineempaa sushin valmistusta, kun mitä ihan oma levärullien pyörittely on. En ollut aiemmin tullut edes ajatelleeksi miten monta erilaista makuyhdistelmää sushiin saa tehtyä ihan vain muutamilla raaka-aineilla. Kokeiltiin myös liekitettyä lohta nigireihin ja ravutkin keitettiin itse. Elisa, joka kutsu meidät sushin tekoon, on oppinut yhdeltä suomen sushikokeista/kouluttajista. Omatekoinen sushi on kyllä niin hyvän makuista, kun on ensin monta tuntia ahertanut niiden maun ja ulkonäön parissa.

//One evening, we got a change to learn to prepare sushi, the right way. It was such an interesting evening. We made lots of different sushi rolls, and nigiris. I couldn't even think of the variety of tastes, one can make, from only a few ingredients. We learned to flame salmon and boil shrimps, which both ended up delicious. Elisa, who invited us to cook sushi, has learned from one of the sushi chefs in Finland. Homemade sushi tastes so good, especially after hours spent on cooking it.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube