dining out with ma gals

Testattiin Anrin ja Kian kans Tallinnan vanhassa kaupungissa sijaitseva Vegan restoran V. Ja aivan todella hyvät ruuat saatiin. Palvelussakaan ei valittamista. Tarjoilijat osaa kyllä kertoa ja suositella annoksia. Syötiin oikein pitkän kaavan mukaan; alku-, pää- ja jälkiruoka, ja viinit vielä päälle.

We tested the Vegan Restoran V with anri and Kia. It's located at the old town of Tallinn. The food was delicious! There's no complaining of the service either. The waiters are able to tell and suggest dishes and wines. We ate the long way; starters, main dishes, and desserts. All with wine of course.

Ruokailun jälkeen mentiin vielä drinkeille Frank undergroundiin. Siellä on niin hyvät drinkit. Meillä oli niin kivaa tyttöjen kesken, että ilta pitenikin yöhön suunnitelmista huolimatta. Mutta kun on mukavaa, niin ei tule ajatelleeksi seuraavan päivän tekemättömiä asioita. ;)

After the dining, we went for drinks at Frank underground bar. They have such a good drinks there. We had a fun time with the girls. The night ended up a bit longer than we aimed for, but when you're having a good time, you don't think of all the things to be done tomorrow. ;)

  • food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229
  • Instagram
  • Youtube
  • Nouw