Body, Mind, and Spring Vibes

Hei! Tällä kertaa ajatuksia hyvinvoinnista, liikunnasta ja kevään tuomasta energiasta. ☺︎

Mua on harmittanut aika paljon kun nyt sairastelun ja stressin takia aktiivisuus on jäänyt vähemmälle ja mun mieli on ollut melko allapäin. Oon ollut niin huolissani mun terveydestä koko talven, että tää terve kuukausi on tuonut niin paljon iloa mun päiviin. Kevät on saanut mun mielen paremmaksi ja tunnen taas olevani enemmän oma itseni. Vasta viime kesänä ja syksynä pääsin mainiosti taas melko säännöllisen ja tehokkaan treenaamisen makuun, mutta ikävästi talven aikana treenit on tahtomattani jäänyt vähäiselle.

// Hey! This time some thoughts of active lifestyle, wellness and the new energy Spring has provided.

I have been quite upset that I haven't been able to live the active lifestyle that I'm used to, because of all the months I've been sick this Winter. I have been so concerned about my health, that this healthy month has brought so much joy to my days. Spring has made me so happy, and I feel like myself again. Last Summer and Autumn, I just got a somewhat steady and effective workout phase for myself, but unfortunately during the sick months in the Winter, training has been quite minimal.

Nyt kun oon jopa puoli vuotta samassa kaupungissa, eikä tarvitse viikoittain rampata kahden kodin välillä, niin päädyin ottamaan kuntosali jäsenyyden ja investoimaan hyvinvointiini. Odotan innolla, että saisin jonkin näköisen rytmin työn ja säännöllisen liikunnan saralle taas. Harrastin kaiken näköistä tarhasta lukio ikäiseksi asti; Taitoluistelua, ratsastusta, tanssia, ja salibandya. Oon tottunut rytmittämään mun viikot koulun, töiden ja harrastusten mukaan. Nyt kun yliopistovuosina mulla ei oo niin sanotusti ollut kestävää rytmiä, niin liikunta on välillä jäänyt harmittavasti taka-alalle. Mulla on kyllä ollut kerta viikkoon joku vakkari tunti kalenterissa, Tallinnassa luistelu ja Mikkelissä tanssi tunti. Nyt taas otin tavoitteeksi käydä vahintään kolme kertaa viikossa, mielellään ajan puitteissa vaikka neljä tai viisi kertaa viikossa ryhmäliikuntatunneilla, salilla tai lenkillä. Oon kaivannut näiden sairastelu kuukausien aikana niin paljon sitä tuttua aktiivista rytmiä.

// Now, that I am living in one city for half a year, I decided to take a gym membership and invest in my wellbeing. I am eagerly waiting to have a steady weekly workout schedule again. I did all kinds of sports from kinder garden to high school; Figure skating, horseback riding, dance, and floorball. I'm used to scheduling my weeks according to school, work and hobbies. Now, during the university years, I haven't exactly had a steady schedule, hobbies and sports have been set aside at times. Although, I have been able to keep one aport schedule once a week in my calendar, in Tallinn it was figure skating and in Mikkeli it's been a dance practice. I made myself a goal, again, to do sports at least three times, hopefully four to five times a week. I have missed a steady workout schedule and active weeks so much during the Winter months.

Viikolla käytiin Nooran kanssa salilla yhdessä treenamassa, ja pitkästä aikaa kun treenasi ihan kunnolla niin lihaksetkin kipeyty, mutta se ei haitannut ollenkaan. Siitä tuli vaan hyvälle mielelle kun taas tunsin jaksavani hyvin treenit.

Paremman ja aktiivisemman kevään merkeissä, odotan taas sunnuntaihin ja maanantaihin, että pääsen yövuoroputken jälkeen liikkumaan ja piristymään.

// We went to gym together with Noora, during the week. We had a workout session, and I was so happy after that, even though my muscles were hurting afterwards. But, it was good pain, it didn't matter. It only made me happy to realise I had the energy again, after a while.

So, better and more active Spring ahead. I'm already waiting for Sunday and Monday to go do sports after weekends' night shifts.

--- --- ---

#nouwfinland #wellness #springfeelings

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube