3 fav restaurants in Rome

Syötiin joka päivä ravintoloissa Roomassa. Muutamat ravintolat oli ihan lemppareita ja mun on pakko jakaa ne täällä teille. Varsinkin mun kasvisruokavalion ja mun äidin gluteenittomuuden takia nää paikat on meidän mieleen.

// We ate out everyday while we were in Rome. Few restaurants became our favorites, and I'll share them here with you. Especially, because of my vegetarian diet and my mother's gluten free diet, these restaurants are our favorites.

 

Giaroma
Giaroma on bistro tyylinen ravintola, Via del Tritonella. Henkilökunta on tosi mukavaa ja muutenkin tosi rento ja viihtyisä paikka. Listalta löytyy merkittyinä kasvisruokavaihtoehdot ja kysymällä heiltä löytyy myös gluteenitonta pastaa. Kahvijuomat saa soijamaitoon ja erikoisempia matchalattejakin on tarjolla.

// Giaroma is a bistro type restaurant, at Via del Tritone. The personnel is very nice and there's a comfortable atmosphere. Vegetarian dishes are marked at the menu and by asking they also have gluten free pasta. They have soy milk for coffee drinks and more special matcha lattes are offered too.

 

Da Claudia
Da Claudiasta saa gluteenitonta pizzaa ja pastaa! Pizza on todella hyvää.

Claudia on Pantheon aukiolla sijaitseva ravintola, jossa on kivasti terassipöytiä. Tarjoilijat juttelee tuttavallisesti työskennellessään.

// Da Claudia has gluten free pasta and pizza! The pizza is delicious.

Claudia is at the Pantheon square, and has tables outside. The waiters greet and chat like acquittances.

 

Gelateria dei Gracchi
Tää Gelateria on paras! Paljon eri makuvaihtoehtoja ja mukava tarjoilija, joka itseasiassa osaa myös suomea. Pictacchio ja Stracciatella on ihan lempparimakuja. Tää gelateria on piazza del Popolon lähellä, Via di Ripettalla.

//This Gelato place is the best! Lots of different flavors to choose from and the waiter is nice, and he also speaks Finnish. Pistachio and Stracciatella are my favorite gelatos. This gelato place is near piazza del Popolo, at Via di Ripetta.

 

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

  • Instagram
  • Nouw
  • Youtube