God formiddag dere! Da var jeg endelig ferdig med alt som heter eksamen, og jeg har omsider fått livet mitt tilbake. Jeg hadde siste eksamen i går, og etter levert så blei det ei litta tur på pirbadet med godtfolk. I dag har vi hatt forelesning i utholdenhetstrening som jeg lett sov over, hadde jo alt det stoffet på videregående, men kjenner jeg meg selv rett så hadde jeg sovi over uavhengig av hva det var vi hadde, hahah! Nå skal jeg etterhvert av gårde til skolen for ferdighetstrening før det blir ei litta eksamensfest i kveld. Blir nok bra!

- Heidi

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Oppskrift smoothie-bowl:

Frosne Jordbær

Frosne bringebær

Gresk yoghurt

Melk


Topping:

Banan

Kiwi

Peanøtter

Blåbær

Chiafrø

God morgen alle sammen! Håper alle har fått en fin start på dagen! Jeg stod opp for et par timer siden, og har fått dusjet, fikset meg, jobbet litt med biomekanikk og lagd meg frokost. Frokosten i dag ble det som dere ser på bildet over, smoothie bowl. Jeg skal etterhvert av gårde til skolen for å få med meg den siste forelesningen i bevegelseslære før vi eksamen på mandag, før det blir noen timer med jobbing etter det.


Ønsker alle en fin dag!

  • 29 Lesere

Likes

Comments

Antrekk

Jakke, bukse og sokker - Monki // Sko - Adidas Stan Smith // Veske - By Marlene Birger // Smykke - Jane Køenig // Klokke - Polar


God kveld folkens! Fikk knipset noen bilder i stad av gårsdagens antrekk! Kåpen er fra Monki, og jeg kjøpte den her om dagen. Jeg er jo såå utrolig glad i slike lange kåper, så det å gå til anskaffelse av en lys grå en var ikke feil.

Dagen i dag skulle ha gått til mer bevegelseslære enn det ble, men pytt pytt... Jeg har hvertfall hatt eldregrupper, bakt både knekkebrød og pestobrød, startet opp igjen bloggen, og fått gjort litt biomekanikk. Ikke noe å klage over med andre ord.

Ønsker alle en fin kveld!

Likes

Comments

Hverdag


God ettermiddag folkens! Da er Heidi Olsen tilbake, og forhåpentligvis for å bli! Jeg har savnet bloggingen ganske mye det siste halve året, og har sett at det er noe som virkelig gir meg mestring og glede om jeg klarer å legge nok arbeid og energi i det. Jeg har flere ganger i høst vurdert å begynne igjen, men har tenkt at når den dagen skal komme, skal det være planlagt, og det skal være slik at jeg skal kunne klare å følge det opp. På grunn av en ny tilværelse (som jeg gjerne skulle ha delt med dere) og masse skole i høst, har rett og slett hverken energien, motivasjonen eller tiden vært helt på min side, og det har dermed ikke blitt noe av. Nå derimot ser jeg endelig lyset i enden av tunellen, og jeg ser frem til en fin tid med blogging, venner og forhåpentligvis litt trening etterhvert (må passe bunaden til 17. mai vett..) og selvfølgelig litt skole på si. Det er noe helt fremmed å i en alder av 19 år å skulle flytte så langt unna, begynne på et jævelig tungt studie(beklager ordbruken) og samtidig da faktisk ikke ha en anelse om hvordan man studerer.. Jeg har vokst mye med oppgaven, og brikkene begynner å falle på plass! Dette blir så utrolig bra! ♥

Likes

Comments


Days I miss home!


God ettermiddag dere! Håper dere har hatt en bedre start på uka enn det jeg har hatt! Jeg har nemmelig startet uken med at jeg i går ødela den ett år gamle macen min ved å søle cola over tastaturet på den.... Heelt UTROLIG at jeg får det til. Dagen i dag har derfor gått omtrent slik som det her: Våknet av vekkerklokken klokka 6, skippet ukas første forelesning, dro til skolen i titiden for å få med meg et foredrag om utveksling, tok bussen videre til Lade for å få levert macen på Elkjøp til vurdering (dette for å få igjen på forsikringen), gikk til City Lade for å kjøpe sushi på Sabrura, trøstespiste 18! biter med sushi mens jeg koste meg med colaen jeg så generøst delte med macen min i går, og vurderer nå å powernappe litt før jeg må ta fatt på anatomien og en treningsøkt i fremtiden en gang. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg aldri hadde flyttet og bare kunne få noen andre til å lage mat til meg, sånn at jeg bare kan ligge å syntes synd på meg selv, og bare fått mamma til å vaske tøy og rydde kjøkkenet. Life ass... God mandag dere!

- Heidi

  • 68 Lesere

Likes

Comments

BripZ6D1A-8


God ettermiddag folkens! Da har jeg endelig fått surret meg til å filme hvordan hybelen min ser ut. Den er omsider nesten ferdig. Det eneste den mangler er et tv-bord og da også tven, som fortsatt står på toppen av kjøleskapet. Været i Trondheim er dystert om dagen, så dagene går egentlig ikke til så mye, sitter  egentlig bare mye inne med macen og alle cola boksene mine. Viktig det og! I morra begynner skolen, og jeg kjenner jeg er veldig spent! 

- Heidi 

  • 70 Lesere

Likes

Comments



Noen småting på ønskelista til skolestart! Vesken står høyest på lista, da Marc veska mi ikke er stor nok til macen og bøkene mine... 

- Heidi 

  • 68 Lesere

Likes

Comments





Leather jacket - Zara 



God formiddag folkens! I går tok jeg meg friheten til å for en gang skyld unne meg å kjøpe meg et klesplagg. Dette er faktisk det første klesplagget jeg har kjøpt meg siden jeg kom til Trondheim, til tross for at jeg har vært nede i byen og kikket i butikker mange ganger, samt besøkt hvertfall tre kjøpesentre gjentatte ganger. Nå som jeg bor for meg selv, er det en del andre utgifter som pengene også må gå til, og jeg har derfor vært veldig forsiktig med å kjøpe meg masse ting jeg ikke har bruk for. I går var jeg for første gang i den delen av byen hvor de har Zara og Weekday, for å nevne noen, og denne jakken har jeg sett på utrolig lenge. Jeg syns den er råkul, samtidig som at den er litt søt. Det ble også med en bukse hjem, som var på salg til 139kr, som sitter som et skudd! Samt en genser fra Bikbok, også kjøpt på salg. Når det er salg må man kunne unne seg litt! 

Dagen i dag skal egentlig kun gå til vasking og rydding. Første runde med klesvask er for øyeblikket i maskinen, og badet trenger en runde med moppen. Jeg har heller ikke fått filmet inn "room-touren" heller, da rommet mitt faktisk ikke har vært helt ferdig. Jeg mangler å henge opp noen bilder, som jeg også tenker at jeg skal få gjort i dag. Ønsker alle en fin dag! 

- Heidi 

 

  • 68 Lesere

Likes

Comments












- Siste bildene fra Bergen/Hardangerturen med Nina. 


 

  • 69 Lesere

Likes

Comments



For en stund tilbake skrev jeg jo at det hadde skjedd litt ting siden sist, og at det skulle komme i et eget innlegg. Her står jeg da, flyttet til Trondheim, som dere vet, uten å forklare dere hvorfor og hva som egentlig skjer til høsten. De fleste av dere har vel sikkert skjønt at årsaken er at jeg skal studere, men jeg har jo aldri egentlig sagt hva. Tidligere har jeg nevnt at jeg søkte bachleor i fysioterapi på NTNU, men at jeg ikke visste om jeg kom inn på grunn av høyt snitt. Vel, nå har det seg sånn at jeg KOM INN! Og skal derfor bli boende i byen i minst tre år, og utdanne meg til fysioterapaut på det beste offentlige universitetet i landet. Jeg er utrolig stolt over meg selv, da jeg vet hvor mye jobb som har ligget bak det faktum at jeg kom inn, for dette har jeg virkelig jobbet hardt for! En lettelse at ting går veien ♥

- Heidi 

  • 68 Lesere

Likes

Comments