Igår så vaknade jag runt kvart i 10 vilket var lite jobbigt eftersom jag var tvungen att gå upp och göra mig iordning och äta frukost innan jag var tvungen att vara på konfan i Gräfsnäs. Det var någon sorts gudstjänst, lite fika och lekar, vi pratade även i några grupper vilket blev något pinsamt då men det är okej :D .

Sen när jag kom hem så kollade jag klart på free och den var så extremt bra! 😱 Efter det var min dag i princip slut för jag var trött.

Idag kände jag inte alls för att gå i skolan. Vaknade kvart över 5 och kunde inte somna om, min väckarklocka ringer vid halv sju. Inte en skön känsla alls inte i början av veckan i alla fall.

Sen första lektionen i skolan så hade vi hemkunskap och vi gjorde scones! Så gott! Men då tyckte våran lärare att vi inte fick ta med oss dem utan vi skulle ge dem till de andra lärarna, tror alla blev ganska sura då eftersom vi tyckte dem var så goda och ville ha dem själva. Jag vet lite själviskt men jaja det var vad vi tyckte då.

Sedan på bilden så la alla mina vänner och den konstiga vikarien glitter i mitt hår så man blev ju så snygg XD. Om man tog på mitt hår sen så fick man glitter på sig, och innan spanskan så försökte vi få ur allt som vi la på ett bord sen haha XD.Man bör inte fråga varför vikarien gjorde det men han var bara väldigt konstig :/

Sen hela dagen så har jag haft roligt åt dem som sitter framför mig i klassrummet. Det är min bästa kompis och en kille, hon hatar honom men han är typ lite på henne och när man vet det och ser det så är det väldigt roligt. XD

Just nu så sitter jag och kollar på youtube och en serie och ska strax ta en dusch.

Sorry för att det var ett långt inlägg men jag behövde skriva av mig. Cya! 😘


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments