Nya Zeeland 2018

Tillbaka till vardagen

Hej från mitt rum på Åland!

Igår kväll vid 22.30 anlände färjan till Mariehamn och jag var tillbaka hemma på ön efter en restid på närmare 40 timmar. Märkligt nog gick tiden rätt fort, speciellt flyget från Sydney till Dubai trots sina 14,5 timmar. Direkt där vi landade i Stockholm ville jag sätta mig på planet tillbaka, jag blev verkligen förälskad i landet och kulturen. Längtar redan tills nästa gång jag får möjlighet att åka dit! Annars gick resan i sig väldigt bra, så klart är jag trött idag men det verkar ändå som att jag sluppit få någon värre jetlag tack vare att jag sov på flyget och hamnade på rätt med tiden igen.

Idag har jag bara tagit det lugnt och försökt packa upp lite smått, men det värsta lämnar jag till ett senare tillfälle. Vilken dag som helst ska jag tvätta alla kläder också, tvättkorgen blev full när jag tömde ut det som fanns i väskan.

I och med att jag nu är hemma igen är det slut på detta äventyr och bloggen kommer bli tyst igen tills det är något nytt på gång. Känns sorgligt, men tyvärr är min vardag här hemma allt för ointressant för att det ska bli bra läsning. Ha det gott så länge!

Gillar

Kommentarer