Jeg vil ikke starte fra begyndelsen eller skrive om fremtiden. Jeg vil skrive om de følelser jeg sidder med lige nu, eller en oplevelse jeg tænker på. Derfor skal i nok få blogs om alle de svære følelser der var i starten. De kommer senere.

I dag vil jeg gerne fortælle om den dag jeg tog med til julekoncert på Emils skole. Hverken moren eller faren kunne komme med, så jeg besluttede at tage derom alene. Jeg vidste nemlig at Emil ville blive glad for det. Vi tog derom og så først Lucia optog og derefter skulle alle elever spiller julekoncert. For første gang fik jeg et stolt hjerte! Jeg sad som enhver anden forældre og tog billeder, vinkede og smilede over hele femøren da koncerten var i gang.

Jeg havde faktisk ikke rigtig forberedt mig på at jeg ville få "mor" følelser for et barn der ikke er mit eget, men det var altså det der skete den her dag. Og jeg er SÅ glad for at jeg tog med til den her Koncert. Tror det betød mere for både mig, men også Emil, end jeg egentlig havde regnet med fra starten af.

Derfor er det bare så vigtigt at involvere sig i sine bonusbørns liv. Når de skal til fodbold, når der er skole arrangementer eller når de skal til fødselsdag. Vær der, det betaler sig i sidste ende. Måske jeg ikke længere bare er hende der er der, men faktisk hende der gerne vil det og endelig kan vise det.

Likes

Comments

Velkommen til min blog. Jeg hedder Sidsel og jeg er 28 år. Jeg bor sammen med min kæreste og hans søn på 7 år. Det vil sige at vi er en sammenbragt familie med 7/7 planer, hvor den ene uge står på madpakker, lektier, fodbold og oplevelser, mens den anden uge står på tosomhed, rødvin og kærestetid. Det er to vidt forskellige verdner og det er det jeg gerne vil fortælle jer om, familielivet i en sammenbragt familie. Emner jeg er sikker på at jeg også vil komme ind på er, at jeg ønsker at min familie skal leve sundt og dermed, håber jeg, også længe, men på den anden side ELSKER jeg søde sage og ikke mindst at bage. Jeg hører tit at jeg er 80 år indvendigt eller at jeg har min egen Bagedyst kørende hjemme i køkkenet. Balancen mellem at gerne vil leve sundt og søde sager er svær at finde og jeg har heller ikke fundet den endnu, måske gør jeg det aldrig, måske behøver jeg ikke at finde den. Jeg håber at i vil følge med når jeg prøver at formulere mit til tider kaotiske liv, og jeg glæder mig til at fortælle jer om det.

Likes

Comments