Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 226 Lesere

Likes

Comments


De siste dagene har vi fått så mye blomster og spesielt roser. Noe som gjør meg så glad og gir dagen mine noe ekstra. Akkurat nå står det en bukett på hvert bord og alle blomstene blomstrer. Det er så vakkert å se på, så i dag måtte jeg forevige den ene rosen. Den er jo så nydelig! Er så godt å kunne ta litt bilder igjen selvom det er av en så enkel ting som en rose. Gleder meg veldig til å ta med meg kameraet ut på tur fremover og forhåpentligvis starte med foto igjen veldig snart. Har vært uten kameraet i hånden altfor lenge..

Så nå er målet å få tatt litt bilder hver eneste dag. Øvelse gjør mester og jeg skal bli en av de beste. Det er målet og det skal jeg nå uansett hvor lang tid det kommer til å ta!

  • 309 Lesere

Likes

Comments


Dåpen nærmer seg med stormskritt og jeg er allerede fullt i gang med planlegging. Dåpen skal ha et rustikt preg med strieløpere, hvite blomster, grønne blader, hyssing, lys, håndlagde bordkort, fødselsplakat, bilder av de små, koldtbord, candybar/kakebord osv.. For å finne litt inspo så jeg tilbake på bryllupsbildene våre. Ellers har jeg brukt dagene inne på pinterest og etsy. Kan være det blir litt farge og, det er jo så fint. Men siden jeg er så heldig å ha en av hver vil jeg og holde det enkelt med hvitt, brunt og grønt.Jeg har i boks lokale, kirke, dåpskjoler, strieløpere, vaser, lysholdere, servietter, bordkort, liste over hvem som skal lage hva slags mat og invitasjoner. Nå gjenstår det bare å lage maten, bestille blomster, lage fødselsplakat, brette servietter, kjøpe lys, ordne dåpsbånd, få ferdig bordkart, printe ut bilder av de små og lage en plan for hvem som skal gjøre hva på dåpsdagen. Åh, jeg bare elsker å planlegge!

Foto: Thea Roverud Rusten / Nina Telnes

  • 342 Lesere

Likes

Comments


Tenk å ha æren av å bringe frem to små skatter. Jeg har ikke ord på hvor rart, fantastisk og utrolig det er på samme tid. Disse to små vindunderne er blitt til bare fordi vi forelsket oss. Vi som traff hverandre ved tilfeldighet under et verdensrekordforsøk og ble sammen 1 1/2 døgn etterpå. Helt sykt hva noen tilfeldigheter kan føre til, men jeg kunne ikke vært lykkeligere. Gleder meg til høsten tross søvnløse netter, gleder meg rett og slett til å bli kjent med min lille familie..

Nå er det dåpsplanlegging som står for tur. Kirke, lokale og invitasjoner er bestilt, nå gjenstår bare resten. Tema er rustikk, ikke helt sikker på hvilke farger det blir siden vi har en av hvert kjønn men kanskje det blir en kombinasjon. Uansett gleder jeg meg til å planlegge en nydelig dåp for mine to små nurk <3

Foto: Livets små mirakler / Julie Gabrielsen 


  • 316 Lesere

Likes

Comments


En ting som var veldig viktig for meg mens jeg gikk gravid var å forevige øyeblikket. Jeg var så heldig som fikk gå til to super dyktige fotografer. Fotograf sundsvold og Livets små mirakler / Julie gabrielsen er fotografene bak disse bildene. Utrolig takknemlig for at de begge ville ta på seg oppdraget om å forevige tiden min som gravid. De fortjener all skyrt for jeg er kjempe fornøyd! Gleder meg veldig til å få nyfødtbildene av de begge <3

  • 340 Lesere

Likes

Comments

Her er det to og tårene sprutet av glede. Tenk at jeg har to mirakler i magen og at jeg skal bli tvillingmamma. Jeg kan ikke skjønne hvor heldig jeg egentlig er… 

For meg var det ikke et sjokk når vi fant ut at det var to, det var noe jeg skjønte i øyeblikket jeg fikk en positiv gravidtest. Det høres kanskje rart ut for noen, men jeg har aldri vært så sikker før i hele mitt liv. De fleste trodde det bodde en liten jente inne i magen, sikkert fordi det bare er kommet jentebabyer i min slekt de siste årene. Jeg hadde ikke den følelsen, jeg var helt sikker på at det var en gutt der inne også. Før vi fant ut av kjønnene var det flere ting vi måtte finne ut av og jeg ble innkalt til ultralyd på sykehuset før den OUL. 

Her fant vi ut at de små lå i hver sin fostersekk og hadde hver sin morkake, noe som vil si at vi venter toeggede tvillinger. Da ble følelsen min enda sterkere på at her var det både en gutt og ei jente. Men nå var det bare å smøre seg med tålmodighet og vente på OUL. 

Ukene gikk fort og plutselig skulle vi på OUL. Natta før vi skulle på ultralyd fikk jeg ikke sove, jeg var så kvalm og endte opp med å sitte ved doskålen på morgningen. Selv med hyperemesis har jeg ikke vært så kvalm før og klarte ikke å roe meg. Jeg måtte komme meg opp, for nå skulle vi avgårde. 

Tiden på venterommet var lang, selvom vi ikke satt der mer enn ti minutter. Vi kom inn til tidenes jordmor og stresset begynte å roe seg ned. Jeg gjorde meg klar til ultralyd og så med en gang to veldig aktive små. Etter å ha vært der i 1 1/2 time fikk vi beskjed om at de var friske og at jeg hadde det flerlingsvangerskapet med minst risiko. Jeg var så opptatt av å høre at de var friske at jeg ikke klarte å tenke på kjønnet. Men når ho sa det ble jeg overlykkelig! Å høre at vi venter en av hvert kjønn, var som å vinne hovedpremien i lotto. Følelsen kan faktisk ikke beskrives. Ikke bare skulle jeg oppleve å få tvillinger men å få en av hver. Jeg er heldig! 

  • 463 Lesere

Likes

Comments

Til mitt store sjokk fant jeg ut at jeg var gravid rett før nyttårsaften. Jeg som hadde de planene for de kommende årene før jeg skulle begi meg ut på det store eventyret å bli mamma. For oss var valget lett siden vi alltid har ønsket oss barn og vet at man ikke skal ta det forgitt at man kan bli gravid. Men dette førte og til store forandringer i planene vi hadde satt for fremtiden.

Først og fremst skulle jeg fullføre studiet mitt Grafisk design, som jeg hadde et halvt år igjen av, før vi skulle flytte for at jeg skulle begi meg ut på min største lidenskap - fotografi. Jeg var fast bestemt på å gå i lære som fotograf og utvikle mitt eget firma. Jeg var til og med booket til 17 bryllup til sommeren når ungen skulle komme. Jeg hadde gledet meg så til å forevige den store dagen til alle de vakre parene. Heldigvis kunne jeg ta på meg mange av oppdragene (trodde jeg), for å være gravid er jo ikke en sykdom. Men før jeg visste ordet av det ble jeg syk ved siden av svangerskapet samt at jeg fikk hyperemesis gravidarum noe som gjorde hverdagen til et mareritt.

Jeg knakk sammen da jeg måtte si fra meg alle oppdragene jeg hadde tatt på meg. Det var som et slag i fjeset og akkurat som om drømmen min ble revet vekk fra meg. Til min store glede fikk jeg masse fine tilbakemeldinger da jeg forklarte situasjonen for kundene, noe jeg er utrolig takknemlig for! Det ga meg også motivasjon til å holde meg oppe og fokusere på at jeg skal komme tilbake.

Etter å ha vært sengeliggende de første mnd. av svangerskapet fant vi ut at vi ventet tvillinger. Både jeg og min kjære fikk tårer i øynene av glede, for det er noe vi alltid har ønsket oss. Ikke bare hadde jeg ønsket meg tvillinger, jeg har hele livet mitt sagt at jeg kom til å få tvillinger. Jeg følte meg som verdens heldigste; noe jeg trengte å føle siden svangerskapet og sykdommen hadde tatt så hardt på meg.

Videre etter å ha ligget og sett i taket de siste mnd fant jeg ut at jeg måtte begynne å leve igjen. Jeg var så lei av å bruke hele dagen på og ikke gjøre noe som helst. Det er så mye jeg har lyst til, men så mange begrensinger. Jeg begynte å prøve å fullføre den ene eksamenen min, men klarte ikke å sitte på dataen uten å bli kvalm etter en halvtime/time. Jeg var så lei, så jeg begynte å skrive mine innerste tanker/ideer i en bok. For jeg hadde så mye på hjertet som jeg trengte å bearbeide og få ut. Jeg har og alltid ønsket å blogge av en aller annen merkelig grunn. Men hvordan skal jeg fremstå på en blogg? Hvor offentlig ønsker jeg å være? Det var mange tanker om blogging som gikk gjennom hodet mitt, for er mange retninger jeg ikke ønsket å gå i.

Så for meg har jeg bestemt at denne bloggen er min reise om å nå min drøm og hvordan min hverdag er. Så uansett hvor mange utfordringer jeg kommer til å møte på så skal jeg klare å nå min drøm, bli en fantastisk mamma og være den beste konen jeg kan være for min mann.

Jeg gleder meg til å bli mamma og ha med mine to skatter på min reise til å bli fotograf!

​Foto: Simen Zaar Øfsti

  • 357 Lesere

Likes

Comments