Header

Jag vill jobba på lasarettet, gärna natt, så jag orkar och har tid med barn och liv och annat. Nu har jag praktik och då kom det. Som en smäll bara sådär. Kostnaden för att ta sig till jobbet. Jag inser att det inte är värt det att pendla 6,5 mil enkel resa. Det blir enorma kostnader. Så nu får jag fundera på min framtid. Det är bara att hålla en positiv anda eftersom livet är sådant. Bara att tänka om även om det inte blir som jag vill från början.
Nu sallad och nattpraktik.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 7 Readers

Likes

Comments

Har nattpass på praktiken. Helt underbart, men annorlunda. Nu är dag två av matskiten så gott som avklarat. Det har känts bra förmodligen mest för att jag har salladen att se fram emot. Det blir mycket att äta nät man gör sallad som innehåller 200 kcal. Två stora tallrikar. Men jag käkar och käkar för att inte falla i fikagropen. De fikar på lasarett om man säger så. Det finns gott bröd, smarriga pålägg och en massa dofter som lockar. Då gäller det att hitta en väg så jag kan stå emot. Två dagar avklarade som sagt. Bravo mig! I morgon är en ny dag. Eller senare idag menar jag.

  • 26 Readers

Likes

Comments

Mitt älskade barn. Tåget tar henne till Stockholm ett par dagar för familjemys med syrran, moster och kusiner.💕💕 Jag tror att det ingår en dejt med en kille från nåt spel också. Spännande värre. 😍 *vinkar hejdå*

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jag kan inte dricka te utan mjölk så just nu känner jag mig lite... tesugen.
Nåja buljong är väl ett så bra alternativ som något. Men du kommer frågan: Vilken är bäst och minst onyttig.
Jag hittade denna och även om den är svindyr så ska den vara utan palmolja vilket var mitt grundkrav. Har druckit en mugg nu och den är smakrik och god, smakar inte som buljongtärningarna gör. Ibland får man en fadd, fattig smak av buljong.

  • 53 Readers

Likes

Comments

Idag var det ett seminarium som jag missade i höstas. Det var intressant men som vanligt pratade jag för mycket 😂😂
Druckit mina pulver men nu tog hungern över för Morgan gjorde mat. Men lite karaktär hade jag allt och gjorde en sallad åt mig. ☺️ Nu blir det Netflix och Indisk film.

  • 75 Readers

Likes

Comments

Kom ut i Mögelland och inser mer och mer att jag vill bo i typ Spanien på vintern.
Men jyckarna var nöjda i alla fall. 👌 Märkliga typer.
Jag var duktig och skottade, inte för att jag bryr mig om det är skottat eller inte men vill inte ha snö i skorna så vad ska man göra.😂

Idag är början på sista försöket. Tre veckor på måltidsersättningar. Var tvungen att åka till Ica och handla något snabbt så jag inte skulle falla dit innan jag ens börjat. Ska köra på Modifast tänkte jag då de även har pasta och inte bara pulver.
Jag är övertygad om att de som gör dessa saker satsar på att göra de så äckliga som möjligt för att bygga karaktär eller misslyckas.

  • 93 Readers

Likes

Comments

Emma trippade så försiktigt in hos sin mor, som dagen till ära lagt sig i tid, och frågade om jag glömt något. Ja som att ställa in bilen i garaget.
Hmm, Gullebilen stannade ju utanför soprummet och gick inte att starta så jag lät den vara i fred en stund. Sedan skulle den älska mig och lyssna på min nyckelomvridning. Men det glömde jag. Uppenbarligen. Han var nog lite bitter på mitt svek för han startade inte direkt. Men nu står han där, i värmen-nåja, och kan fundera på sitt beteende och jag är tillbaka under täcket och skiter i vilket. God natt världen, i morgon när vi vaknar är det en ny dag ❤️

  • 125 Readers

Likes

Comments

Lyckan när Svtplay lagt upp den redan 💕💕
Mitt liv i ett nötskal: På väg hem från praktiken så startade inte bild. Tror att stöldskyddet kickade in. Satt en halvtimme och väntade på att den skulle låta mig starta. Jaja, tur jag har tålamod.

  • 124 Readers

Likes

Comments

Körde hem från praktiken när en trailer roade sig med att lägga sig mellan filerna när vägen blev 2/1. Att vingla till är en sak, men denna tänkte inte släppa förbi. Vi kom till en tvåfilig del. Jag kör om och han missade nog det, får man hoppas, för då kom han igen och jag hann tänka mig som människomos. Han verkade koppla på skallen igen för sen körde han till sin egen fil och släppte fram mig. Men inte utan att tagit sin front in i min fil en snabbis.
Idioter finns det gott om i trafiken men om han vinglade med flit... Jag vet inte för jag var inte i hans hjärna... Men gjorde han det så antar jag att det bara är en tidsfråga innan han puttar bort någon från vägen... Kanske med en mindre tursam utgång.

  • 149 Readers

Likes

Comments

Sovit apkasst i natt. Vaknade alldeles för tidigt och har legat här nu i flera timmar istället för att göra nytta. Får skylla på att det är praktik idag och att jag behöver samla krafter eller nåt.
Måste vara moderlig och jaga mat till avkommorna så de inte dör svältdöden när jag är borta. Ska se om jag kan fånga köttbullar på Ica.
Borde tvätta, städa, diska och hundarna blänger på mig så jag måste väl börja med mitt glidarliv snart.
Bifogar en liten video på min lätt ätstörda katt Elza som alltid låter plågad när matskålen är tom. 😂 Mörk bild skylls på noll teknisk kunskap.

  • 164 Readers

Likes

Comments