​Hej! Det var ett tag sedan jag skrev men ni vet hur det är under jul all stress, sista dagarna i skolan är alltid jobbiga och sånt men nu är det lugnt och jag ska snart börja skolan igen. Jag har haft tanke på att skriva inlägg innan under julen men det blev inte av. Hur har ni haft det under julen? Jag själv har haft det bra och så. 
Nu detta året ska jag faktiskt satsa på mina betyg vilket jag inte gjorde förra året. Jag ska försöka bli vän med vissa av mina lärare, satsa hårt på betygen men också fotbollen. 
Detta året har börjat hyfsat bra bara den att jag inte har fått sova sådär super mycket under nätterna så jag har börjat sova under dagarna istället, men det måste jag ändra nu innan skolan börjar. Jag börjar skolan den 11 Januari. Jag fyller också år snart den 23 Januari. Alltså om 19 dagar. Jag fyller år på en lördag detta året och samma dag ska jag på konfirmation. 
Det finns dom på skolan som tycker det är fel att jag är ett år yngre än dom som jag går i klass med (är 02:a och går i 8:an) men jag anser bara att det behöver dom inte bry sig om för det är en sak med mig som gör att jag går en klass högre. Det är inte för att jag är duktig i skolan och har bra betyg det är ju för jag började ett år tidigare.
Vad har ni för åsikter om skolan? Hur har ni haft det under lovet? Berätta gärna! 

Puss på er så ses vi i nästa inlägg! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej!

​Jag tänkte berätta lite av mig själv. Ja tänkte att jag kunde testa på bloggandet och dela med mig lite av det jag tycker är kul som t.ex. mode, smink, hår, kompisar, sport och min vardag helt enkelt. Jag är en tjej på 13 år. Här på bloggen tänkte jag skriva lite om min vardag och min sport men också om sånt jag tycker är viktigt att ta upp.

Mode 👍

Hår 👍

Smink 👍

Sport 👍

Mat 👍

Vänner 👍

Det är väl typ det jag kommer försöka skriva om. Hoppas ni kommer tycka om bloggen och att ni följer den. 

Likes

Comments