​Hej igen!

Ville bara dela med mig av lite bilder från en såå mysig gårdag. Denna vecka var en så kallad "sen vecka", där jag börjar sent och slutar sent (älskar förövrigt dessa veckor). Efter skolan var jag med en kompis för att kolla black friday shoppingen, som jag nämde tidigare var inte shoppingen den bästa men vi båda älskar ju att gå affärer så spelade inte stor roll. Senare träffade jag upp min syster för att kolla i lite flera affärer, dock hann vi inte med så många innan de stängde. Efter det gick vi och åt kebab på ett ställe i stan. När vi varit där ett taggick vi en liten promenad och kollade på alla fina lampor som finns i Uppsala. Därefter var klockan ganska mycket så vi köpte snacks och sedan åkte vi hem.

Hoppas ni hade en lika mysig fredag som hade hade!!!

Likes

Comments

Hejj

Idag har jag haft en sjukt tråkig dag och har i stort sätt inte gjort något alls faktiskt. Sov så galet bra i natt så humöret var på topp. Dagen hade dock inte mycket att erbjuda då både familjen och kompisarna höll på med annat. Eftersom jag varit sjuk nästan hela veckan kändes det skit tråkigt att bara vara hemma och göra cirka ingenting.

Men igår var black friday och eftersom man är största shopping älskaren var jag sjukt taggat (hah). Vill inte vara negativ till allt egentligen, men shit vilken besvikelse det blev. Köpte endast en sak och det är en julklapp till syrran så den vågar jag inte skriva här. Den enda affären som hade bra var bik bok som hade 40% på allt. Dock tycker jag deras kläder har sjunkit väldigt mycket i mina ögon. Älskade bik bok förut men nu känns det inte som min stil längre och de har ganska dyra priser dessutom. Bästa nätshoppingen stod nelly.com för som hade nytt erbjudande varje timme. Rolig ide med bra utbud, älskar nelly!!!!


Likes

Comments