Topp - Monki, byxor - Levis, kavaj - Zara, skor - Stan Smith, solglasögon - Monki

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag mår bättre än bäst! Vill springa jorden runt och dansa av ren lycka!💃🏾 Och grejen är jag vet inte varför en är så här lycklig ens. Tror att det är solen, jag skuttade upp ur sängen så fort larmet gick på och det är inte likt mig, jag är den största snoozaren haha! Men idag var det inte det gamla vanliga utan jag vaknade som en glad liten kanin.

Sen har jag lyckats matcha en riktigt nice outfit. Hela jag går runt i ljusrosa, min tofs är till och med rosa. Går runt och känner mig riktigt fab idag o det händer rätt sällan. Ska visa er senare om någon gullig själ vill ödsla lite tid på att fota mig:))

Likes

Comments

Morsning korsning!

Just nu är jag påväg till jobbet. Vilken morgon! Så himla fint ljus ute och helt tomt på gatorna. Vem jobbar 6 45 en söndag? Endast jag typ. Dock har jag sett ett fåtal folk som kommer från fester hahah, fett konstigt ändå, de ska hem o slagga o kommer typ vakna när jag slutar!

Efter jobbet ska jag utnyttja varje sekund utav detta fantastiska väder, nu vet ni det☺️ Sen kommer det upp ett outfit inlägg på denna nicea(najsa, eller hur skriver man?) look. Håll utkik 👀

Likes

Comments

Hejsvejs!

Har typ inget att säga, borde nog bara visa er bilderna på min goda, lyxiga fruktsallad som jag gjort. Dock tycker jag att det är tråkigt o läsa en blogg som endast innehar bilder. Men bilderna talar för sig själv. För denna gången är det ok. Den fick iallafall 10 av 10 hedditoasters 👅

Peace, love and understanding

Likes

Comments

Likes

Comments

Seinfeld är helt klart den bästa komediserien som skapats!!! Jag vet att den är gammal men det skiter jag i, den är lika rolig nu som den var för 20 år sedan, hahahaha skrattar av att bara nämna serien😂

GGGGGGGODIS, vem kom på detta?! Jag är som en heroinmissbrukare, det går inte att sluta!! Jag är alltid "värd" godis enligt min hjärna. Jag åker bil ofta och då sätts det igång i hjärnan, hmm är lilla Hedvig värd godis idag, jA såklart att hon är, hon gjorde ju ett mattetal förut, eller kanske för att hon la in en tvätt i maskinen. Jag har alltid förklaringar till varför jag unnade mig godis, men ärligt talat nu får det räcka. Kan ju inte unna mig godis hela tiden då blir det ju inte att unna sig. För när jag gör något riktigt bra vad får jag då som är så speciellt? Godis får jag ju alltid nothing special with that..

Likes

Comments

Tre foton på min rävpälskappa som har varit min farmors!

Jag är lite kluven i frågan om det är rätt att använda begagnad päls. Fördelen med att använda begagnad päls är ju att den fortfarande har ett värde och därför bör användas och verkligen inte slängas, då är ju pälsen förgäves. Är väldigt emot vårt släng-samhälle, och med det menar jag att vi köper och slänger och sedan köper nytt, det blir en ond cirkel speciellt för miljön.

Sen finns det nackdelar med att använda just retropäls och päls överhuvudtaget. Enligt min mening gör jag reklam för pälsindustrin om jag väljer att visa upp min päls, och det gör jag faktiskt just nu på bloggen. Kan ju säga att jag varken tycker att ni ska köpa nytillverkad päls eller begagnad päls, men det är min mening.

Tillbaka till ämnet så är ju detta ett dilemma med retropäls, hmmm vad hade ni gjort? Jag kommer nog aldrig köpa begagnad päls men jag tänker heller inte slänga bort denna vackra kappa som min farmor ägt och burit. Jackan är minst 20 år gammal och då visste man inte mycket om pälsindustrin, anar jag iallafall. Tror inte farmor hade valt att köpa den om hon fick chansen idag.

Likes

Comments

Min Valborg var najs till en början! Jag hade en mysig Valborg med Sof o jaz, först var vi hemma hos mig och käkade senare stack vi vidare till Jasmine och drack, dansade och pratade. sen var det dags för utgång, vilsna gick vi runt och försökte hitta något fett ställe, men som vanligt finns det inget roligt alls förutom de ställena man inte kommer in på, för att det är 25 årsgräns, sååå typiskt!! Till slut insåg vi även att vi inte ens kommer in på 20 årsklubbarna på Avenyn för att det var åretskö överallt.. Slutade iallafall med att jag drog hem till Erica för efterfest! Men det blev ingen utgång;(( Valborg är överskattat, borgarnas idé, för att man ska vara bakfull på 1 maj och inte orka demonstrera för solidariteten. (hahah en någorlunda bra men hemsk teori).

Dagen efter orkade ju inte jag demonstrera, faaan ska aldrig dricka på Valborg mer.. Har lite smått ångest för att jag sket i 1 maj. Men tror att förstamajtåget klarade sig bra utan mig. Men nästa år lovar jag att jag ska gå med och skrika ut solidariska visor i tåget <3

Likes

Comments

Fredag, yes!!! Idag ska jag ha det kul, har bestämt mig för det! 💃🏽

Kolla vad smarrig avokadomacka jag åt idag med mamsen, fy bövelen vad god den var. Har fått en dille på avokado igen, det kommer o går i perioder. Kan verkligen rekommendera att ni går dit och testar deras juicer o sallader också, ALLT är gott. Stället heter JOS och ligger på lilla kyrkogatan nära domkyrkan😃

Likes

Comments