lördag & söndag i paris!

Resor

För en vecka sedan kom jag hem från min härliga helg i Paris med Oscars familj! Paris är ju verkligen en av mina topp 3 favoritstäder. Blir alltid så lycklig av att komma dit. Vi hade ju tyvärr råkat pricka in en helg med demonstrationer (som det varit där nu varje lördag), men vi höll oss borta och märkte knappt av det.

Landade lördagmorgon och då åkte vi direkt till Montmatre, åt lunch där och strosade runt. Efter det checkade vi in på hotellet och var sedan på drink hos Oscars faster, supertrevligt! På kvällen åt vi på en supermysig liten italiensk restaurang, kollade "Paris by night" och tog en liten runda på en bar vid Bastiljen, jättebra första dag!

På söndagen började vi dagen med hotellfrukost och firade Oscars pappa lite, som fyllde år! Därefter begav vi oss till en antikmarknad. Coolaste stället jag varit på när det kommer till inredning! Det var en stor hall med små bås med massor av coola möbler, ville ha allt! Jag kommer göra ett inlägg till om bara den marknaden. Efter ett par timmar där så åkte vi till Musée d'Orsay och kollade all känd gammal konst. På kvällen åt vi på Oscars favorit-restaurang i Paris - Le Relais de l'Entrecôte. Också en riktigt bra dag i Paris!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229