Up & down

Ja detta har varit en ganska händelserik dag i känslor...

Dagen började bra hemma. Jag vaknade, gjorde iordning och började äta frukosten helt själv och sedan kom mamma tillbaka när hon lämnat av Mildred på skolan. Vi åt färdigt frukosten medan jag tittade på ett avsnitt av bonusfamiljen för att sedan göra oss iordning och åka tillbaka till avdelningen. Kom hit, åt tio-mellis, väntade på lunchen och gick bara runt då på avdelningen med E hehe. Gick sedan iväg på en Resturangträning som jag själv blev överraskad av. Jag hade innan bestämt mig för att ta en pasta då sallad kändes för lätt... Jag tänkte precis beställa men då så ångrar jag mig och tar en pizza bara för att slå anorexin på käften! Jag åt en hel pizza och mådde superilla efteråt, det kommer nog dröja länge tills jag äter pizza nästa gång om jag får bestämma!

Vi kom tillbaka till avdelningen, jag försökte ringa runt för att få tag på rekryteringen till ett företag jag sökt jobb hos, jag och E pratade och sedan var det dags för mellis. Jag och E var och är väldigt arga på bordsplaceringen så vi bestämde oss för att sitta ensamma vid ett eget litet bord i matsalen. Efter mellis så gick jag ut på en kort promenad till Mariatorget. Där köpte jag en av de nya glassarna från GB, mintchoklad dröm, MUMS! Jag och Allie hade bestämt att utmana oss med varsin sådan glass men tyvärr så hann hon inte köpa någon idag så hon gör det imorgon istället! Men alltså den glassen var verkligen god! Jag ÄLSKAR mintchoklad så jag blev verkligen inte besviken...

Efter mellis så väntade jag bara på middagen. Satt även ner en stund och pratade med en utav mina behandlare, I, och då pratade vi om just bordsplaceringen... Hon sa att hon skulle kolla upp om det gick att lösa men idag så gick det tyvärr inte.
Jag kom till middagen, tänkte Gud vad god mat, och började äta. Det var falukorv med mos och tomatsås (självklart så tog jag massa ketchup utöver hehe) och JAG, Hedvig, gillar verkligen den maträtten! Maträtten blev plötsligt väldigt jobbig då jag påverkades något enormt om de runt omkring mig. Jag blev väldigt ledsen och började nästan gråta då det bara brast för mig. Satt och stirrade på den där jävla maten ett tag tills I (min behandlare) såg att jag hade det jobbigt och började stötta mig. Försökte verkligen att äta och efter ett tag så rullade det på igen!

Efter middagen så tittade vi på Titanic och detta var faktiskt andra gången jag såg den. Dock så såg jag aldrig slutet första gången så detta var första gången jag såg det haha! Runt 19 så gick jag ut på min andra promenad (De har satt in en till promenad då jag sköter mig och vikten går bra). Promenaden blev kanske inte den bästa... Satte på Zara Larssons nya album och gick kanske aningens för snabbt. Jag började nästan gråta då allt blev för mycket och regnet smattrade rakt emot mig.

Direkt när jag kom tillbaka från promenaden så var det dags för mellis. Jag satte mig själv vid det lilla bordet och en annan behandlare satte sig även där. Skönt att bara komma bort lite från bordet och tänka iallafall lite på annat! Melliset gick bra och försökte bara äta det så snabbt jag kunde för att sedan kunna gå därifrån... Tittade sedan klart på Titanic och efter det så gick jag in på mitt rum igen. Nu så ska jag ringa pappa och mamma och sedan ska jag göra mig iordning för sängen! Godnatt på er, hoppas att ni haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229