En dålig tisdag men en bättre onsdag

Gårdagen var inget att hänga i granen. Ångest nästan hela dagen och jag kände mig verkligen inte pepp på det friska livet... Men bara för att jag kände dessa röster så utmanade jag mig extra mycket till lunchen och tog bara för det frivilligt med parmesan och ketchup, pastarätter blir ju faktiskt mycket godare då!

Denna dag började helt okej! Vaknade dock JÄTTE kissnödig och fick nästan springa till toan haha. Till frukosten var bröden så små (alltid hembakta!!) så därför blev det en dubbelmacka, mums! Satt ensam vid mitt bord då alla var på permisar förutom jag haha. Efter frukost så kände jag att min näsa började klia, sjuuukt jobbigt och jag kom då på att jag förra året konstaterade att jag är pollenkänslig. Jag frågade om avdelningen hade någon medicin men tyvärr hade de inte det... Därför gick jag och K efter mellis ner till Apoteket. Väl där nere så sa de att jag behövde fråga min läkare vilken medicin som går ihop med mina andra mediciner så då var det bara att gå upp till avdelningen igen haha. Då så pratade vi med en sköterska och hon sa att nässpray och ögondroppar är det hon rekommenderar då det inte ger några biverkningar. Där och då så satte vi på oss skorna ännu en gång och gick lite snabbt ner till Apoteket igen haha. Nu, ÄNTLIGEN så har jag både nässpray och ögendroppar, superskönt! När vi kom tillbaka från Apoteket så hjälpte K mig att droppa i ögondropparna i ögat och herregud säger jag bara, Gud vad vi skrattade! Tillslut så lugnade vi ner oss och fick i droppar i ögonen, obehagligt men riktigt skönt efteråt! Nässprayen klarade jag dock själv haha. Efter det fick vi skynda oss till lunchen och då utmanade jag mig själv och tog frivilligt lingonsylt till grytan, supermumsigt!

Efter EM mellis så kom min syster Mildred (jag har inte nämnt hennes namn innan men jag har nu frågat om det är okej haha) hit och vi gick ut i solskenet på en promenad. Vi gick först till fabrique och köpte en kardemumma bulle och apelsinjuice och jag smakade på båda, gott var det!

Åt precis middag som blev kycklingfärsbiffar med fullkornsris och currysås, MUMS! Dessa biffar är verkligen supergoda. Nu så sitter jag iallafall i bilen påväg hem, ska verkligen bli SÅ skönt med permis!

Gillar

Kommentarer

I
I,
Väldigt känslig fråga som jag själv inte reflekterat över förrän jag konstaterade fakta... men är du någonsin orolig över att dina (ditt?) syskon ska drabbas? (Nej jag vet att det inte är ens fel, dessutom tros ju genetiken spela in också... men man känner sig skyldig i alla fall)
HedvigHeise
HedvigHeise,
Jag svarar på detta i ett kommande inlägg! <33nouw.com/hedvigheise
Embla
Embla,
Åh du är grym!nouw.com/embla
HedvigHeise
HedvigHeise,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229