HEJ HEJ!

Jag har blivit sjuk! Jag hostar, nyser och framför allt JAG HAR TAPPAT RÖSTEN. Det var meningen att jag skulle lämna in mynt på banken idag men så blev det inte eftersom att jag inte kan prata haha. Men mormor blev räddaren i nöden som kom och hämtade pengarna. Fast jag tycker nog att det är ganska mysigt att vara sjuk när det regnar för att då får man inte dålig samvete att man borde vara ute. Det mysigaste som finns måste ju vara att vara inne och kolla på film när det regnar. 

Det ända jag har gjort idag är att dricka te och äta kakor och nu ska jag fortsätta haha.

KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej Hej!

Asså us ush ush. Imorgon har vi skolfoto. Det säger nog allt haha. Jag vet inte hur jag ska sminka mig eller vad jag ska ha på mig men här är två bilder på vad jag tänkte. 

Skjorta- Tommy Hilfiger 

Jeans- Vero Moda

Men eftersom att jag är ganska lång och kommer stå längs bak spelar inte byxor någon roll. Jag kommer formodligen ändra imorgon haha. AJA. Förlåt för dålig kvalite´ men kamera på ingång.

KRAM

Likes

Comments

​HEJ HEJ!

Jag vet att jag uppdaterar dåligt men det är för att jag inte har tid. Jag tränar väldigt mycket och har ingen "surf" till datorn haha. Men jag lovar att jag ska uppdatera bättre när jag inte har träning och ska försöka lösa allt det andra. Snart ska vi förmodligen köpa en likea kamera eller vad det heter och då kommer det mer bilder. Tillsvidare kommer jag använda min mobil som kamera haha.

KRAM

Likes

Comments

HEJ HEJ!

Idag tänkte jag prata eller ja skriva lite om fashion basics. Alltså saker JAG TYCKER man behöver för att bygga upp sin garderob. Självklart behöver man inte allt det här men om du är som jag var förut och har en massa kläder men aldrig vet vad du ska ha på dig keep reading haha. Här är en lista på saker om man är intresserad av kläder kan investera i för att göra allt lättare:

En svart läderjacka

En jeansjacka

eventuellt en bomberjacka

blåa, vita och svarta jeans

En basic vit T-shirt

Jag hoppas att detta var till någon hjälp och att det blir lättare nu hahaha

puss o kram

Likes

Comments

Hej haha, välkommen till min blogg, jag har tidigare bloggat på engelska men tänkte gå över till svenska. Jag heter Hedvig och bor i Stockholm. Jag kommer blogga flera gånger per dag om lifs-stil, mode osv. Så ja det var väl typ det love Hedvig

Likes

Comments