Vårkänslor

Ja solen skiner och det känns varmt så underbart :) hoppas våren kommer på riktigt nu, längtat verkligen efter solen :).

Har ju varit isolerad hemma sen förra helgen typ men nu känns det mycket bättre och jag är helt övertygad om att det är allergin som spökar.

Körde ett pass hör hemma med kettlebell och det kändes bra iallafall :).

Fortsätter ta astma spray och allergi medicin så blir det bra. Ser fram emot att få jobba på måndag :).

För ett par veckor sedan fick jag ju tillbaka tentan med ett U och lite info om att jag behövde fixa till lite i min text. Jag förstod verkligen inte vad min lärare menade och jag hade verkligen ingen lust att skriva den. Men jag tog hjälp av en kollega och vi försökte komma på vad felet var. Jag skrev om lite i texten men lät det den vara. I onsdags så tog jag äntligen tag i uppgiften och skrev färdigt ändringarna och gick på magkänsla. Igår fick jag tillbaka tentan med ett VG Hahha lite chockad. Man kan få U/G/VG i dessa kurser. Det trodde jag aldrig men tydligen så hade jag ju fattat "rätt" och sen skrivit bra. Jag är iallafall nöjd :).

Nu ska jag ta tag i sista tentan och sen är jag färdig vfu handledare. Jag hade ju hoppats kunna göra den sista uppgiften med min vfu student men nu vet jag inte hur det blir så får lista ut en annan lösning.

Ha en fin lördag alla ❤️

Gillar