Tack vare bloggen

Veckans utmaning var att skriva något som inte hänt om jag inte haft bloggen. Svår fråga tänkte jag direkt för egentligen har det inte hänt något speciellt tack vare bloggen. Men sen så började jag tänka lite och tänker då så här:

Jag har flera gånger testat att blogga men har aldrig kommit till skott, tappat intresset eller inte riktigt veta hur jag ska gå till väga. Nu är första gången som jag faktiskt hållt bloggen uppe och ser att folk visar intresse för den, vilket känns roligt.

Bloggen är egentligen ett sätt för mig att skriva en slags dagbok för mig själv men också att sprida och visa vad jag gör som lärare i förskoleklass, inspirera andra med min träning osv.

Jag hoppas att bloggen ska ge både mig och andra något positivt.

Jag tycker också att det är intressant att läsa och följa andras bloggar.

Bloggen betyder en del för mig och nu lär jag faktiskt börjar få både läsare och följare så känns det ännu roligare att fortsätta skriva för det betyder ju ändå att jag skriver något intressant.

I framtiden kan jag gå tillbaka och se vad jag skrivit om, se tillbaka på vad jag gjorde osv.

Så i det stora hela det som egentligen hänt är att jag blivit mer inspirerad till att skriva och inspirera andra, att fota mycket för att kunna visa bilder osv.

I framtiden när man minst anar det kan det ju hända något som man inte vet nu :)

#NouwAutumnChallenge

Gillar