Rutiner, rutiner och rutiner

Fortsätter på mitt avslutande inlägg igår. Jag har alltid eller iallafall dom senaste åren haft bra rutiner när det gäller mat, att äta regelbundet. Sen har det gått upp och ner i vissa perioder. Det som ibland strular är att hitta bra oftast mellis att äta på jobbet. Jag tröttnar ganska fort och vill gärna byta men inser ju att det bästa är att följa damma rutiner ett tag och kanske sen byta istället för att byta var och varannan dag. Det ska vara lätt att få i sig eftersom jag arbetar på skola och är med elever.

Nu känns det som att jag hittat bra mat rutiner och ska försöka följa det en period.

Det är så viktigt med rutiner både privat och på jobbet. För min del privat kan man ju ibland gå bort från rutinerna men jag mår bäst av att följa dom så mycket som möjligt.

Blev nog mest svammel haha vet inte riktigt vart jag ville komma med detta.

Vad har ni för rutiner som är viktiga för er?

Ska börja följa ett löpar program för att uppnå mitt mål, det blev 10km på 45 min. Programmet startade idag. Första passet var på 9 min och jag tyckte det nästan kändes löjligt, men ändå var det galet jobbigt.

Uppvärmning med lätt jogg 2min sen 5 min i ett högt tempo och sen nedvarvning 2 min. Är mycket nöjd med det jag presterade :).

Dagens andra pass blev ett benpass på gymmet. Så sjukt jobbigt och benen skakade efteråt men så skönt.
Passet bestod av:
Knäböj
Frontböj
Split squat
Benspark
Grytan och hängande benlyft

Blev sugen på tonfisk idag efter flera recept här i bloggen Hahha men gjorde min egen variant.
Blanda tonfisk med creme fraiche vi kör paprika och chili. Koka pasta, bland och ät så gott :).

Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll ❤️

Gillar