Pluggfri onsdag

Hade planerat att läsa lite när jag kom hem ikväll efter jobbet, samtidigt som det kändes lite jobbigt eftersom jag slutade 17 idag. Men jag åkte hem kollade lite på datorn började laga maten och försökte läsa lite. Efter maten läste jag också en kort stund tills jag insåg att jag nästan sov sittandes då avslutade jag och bestämde mig för att inte plugga ikväll.

Jag tänker att jag hinner ändå, till helgen så börjar jag skriva och det brukar flyta på bra när man väl kommer igång så en fri kväll är nog inte helt fel.

Idag pratade vi om blommor, djur, frukt och färger, eleverna fick säga allt dom kom på i dom olika kategorierna vilket var mycket :).

Efter rasten fick eleverna arbeta fyra och fyra där dom tillsammans skulle skriva ord som börjar på L. Oj oj vad eleverna arbetade bra tillsammans och vilken fantastisk utveckling eleverna har gjort. Eleverna hjälptes åt och dom kunde skriva dom flesta orden själva utan en vuxen hjälp.

På eftermiddagen åkte vi skridskor så jag passade på att träna lite på att åka baklänges men det gick inge vidare Hahha.

Ha en fortsatt bra kväll alla❤️

Gillar