När man känner sig som två

Jag får ofta höra "släpp och gå vidare, fokusera på rätt saker" osv och jag har full förståelse för detta då jag såklart vet att det bästa är att fokusera på sånt som ger energi och inte tar energi, att fokusera på det man är bäst på osv. Små saker behöver man inte grubbla på egentligen.

Men mitt problem är att även om jag vet detta så hoppas jag att man vet att jag faktiskt fokuserar på det som är viktigt även om det inte alltid verkar så, för ibland verkar det mer dom att jag fokuserar på små saker som man egentligen bara ska släppa och gå vidare.

Detta är för att det finns två av mig, eller hur ska man förklara en del av mig säger "äsch skit i det där, glöm det" medans en annan del av mig säger "det där kan jag inte glömma just nu, och grubblar en massa". Tyvärr så vinner den dåliga rösten ibland av den goda och det är då man får det att se ut som att jag har "fel" fokus men egentligen jobbar jag hårt med att den goda rösten ska vinna över den onda.

Detta låter säkert helt knäppt vet inte hur jag ska förklara. Men det är så här det känns ibland.

Någon som förstår?

Denna vecka har min student fått hålla i några lektioner. I tisdags höll hon i en naturlektion, där hon gick inne både naturlära och matematik.

Idag var det en matte lektion dom innehöll mätning, mycket populärt bland eleverna.

Vi har även varit i kyrkan idag.

Ha en fortsatt bra kväll alla.

Gillar