När det svänger fort

Hahha jisses vilken dag. Jag är helt slut i huvudet. Först på morgonen så var mitt tåg in till stan försenat så jag fick springa upp för alla rulltrappor för att hinna med tåget till Linköping. Jag hann med några minuters marginal. Jag hade bokat special frukost eftersom det ingår i första klass men av någon anledning så hade någon missat att få med den så det fanns ingen frukost till mig. Och sen blev även SJ tåget försenat. Vilken start på dagen.

Jag kom tillslut till universitet där jag träffade mina kurskamrater. När dagens kurs startade så berättade läraren att dom fått ändra om lite eftersom båda lärarna är sjuka. Vi körde boll på förmiddagen istället för dans och när vi sen skulle köra dans så var den läraren för dålig för att komma så då fick vi börja med vår grupp uppgift istället.

När det var två timmar kvar på kursen så fick jag veta att jag fått en plats på den andra kursen för att en person hoppat av. Oj min hjärna fick tänka om, men vad lycklig jag blev. Men loppet i morgon, bara att ställa in. Samtidigt som jag skulle fokusera på gruppuppgiften så var jag tvungen att börja planera för morgon dagen.

Ut i skogen hela dagen så behövde utrustning men eftersom jag skulle komma hem sent så bad jag om hjälp, både min syster och mamma hjälpte mig att fixa ryggsäck, mat med mera.

Efter vi avslutat dagens kurs så åkte jag mot centralen, köpte en kaffe och började läsa på om kursen, beställa böcker osv. På tåget försökte jag reda ut allt men blev inte klokare.

Väl hemma så började jag packa och när jag packat färdigt ser jag ett sms från min lärare, att kursen i morgon är inställd för att även hon har blivit sämre och ligger i hög feber. Jaha tänka om igen, då kan jag springa loppet i morgon.

Ja jisses, nu ligger jag i sängen och väntar på att mitt ❤️ ska komma hem. Planerar om och taggar för loppet i morgon som jag ställde in mig på att inte springa.

Efter loppet i morgon blir det att läsa litteratur och förbereda så att jag sen kan ta igen det jag missat på den andra kursen som jag nu fick en plats på.

Det var min dag.
Hur har er dag varit? ❤️

Gillar

Kommentarer