Fullt ös en måndag

Som jag nämnt tidigare så märks det ofta på eleverna att det är måndag. Dom är ofta lite stissigare, pratigare osv. Trots det så har vi haft en toppen dag.
Vi började morgonen med samling och jag introducerade en morgon låt med rörelse som gåspennan gjort, en lagom start på morgonen.

Sen hade vi den vanliga samlingen med go morgon sången, upprop med mera. Vi började prata lite om begreppen morgon, förmiddag, lunch, eftermiddag, kväll, natt. Fokus idag blev morgon.

Efter det fick eleverna intervjua varandra två och två. Först visade vi hur eleverna skulle göra och sen fick dom jobba. Så duktiga elever och dom satte sig verkligen in i denna uppgift.

Tanken var sen att dom skulle få presentera sin kompis men vid det laget så hade eleverna suttit stilla så pass länge att dom inte orkade koncentrera sig så vi släppte dom för fri lek.

På idrotten lekte vi skidskytte, mycket uppskattat hos eleverna.

När jag kom hem från jobbet så satte jag mig direkt vid datorn för att se om jag nu kunde registrera mig på kurserna, kunde det på en av två kurser, sen kollade jag uppdateringen av en uppgift vi ska skriva samt instuderingsfrågorna till Sals tentan.

Fick dock inte mindre ont i magen av att läsa dom. Men det ger sig kanske när man väl läser litteraturen som tillhör samt efter nästa seminarium.

Sen har jag resten av kvällen fokuserat på att läsa litteraturen till den tentan som ska in om tre veckor. Vet dock inte om jag blev så mycket klokare ikväll men ska försöka anteckna lite i morgon.

Nu är jag trött och ska sova.
Natti alla ❤️

  • Jobbet

Gillar