Fredag

Jocke sa till mig igår kväll "har du ställt klockan nu då? Så du kommer ut och springer i morgon bitti?" jag svarar nej och då svarar Jocke "då kommer det aldrig bli av"

Dagens aktivitet
Idag har vi varit på stranden med en vän och hennes två barn. Vi badade, åt lunch, busade i parken och hade picknick. Efter det promenerade jag och Jocke till länna sport för att prov cykla dom två cyklar som var beställda till idag. Dom fanns inte inne i onsdags. Tillslut så bestämde sig Jocke för en av cyklarna och den ska hämtas i morgon :).
Nu ligger jag på altanen i soffan hos min syster med lilla Jack sovandes i famnen medans vi väntar på middagen. Så mysigt❤️

Dagens träning
Fortsättning på första delen av inlägget. Jag vaknade klockan 6 och låg vaken en stund då tänkte jag att jag kunde gå ut och springa, men jag lyckades somna om en stund och vaknade 7.30. Jag klev direkt upp klädde på mig löparkläderna, drack vatten och sen begav jag mig ut. Så där fick han 😘
Det blev en runda på nästan 7km. Det var betydligt skönare att springa 8 på morgonen även fast det var redan 25 grader varmt än 20.00 på kvällen.

Nu väntas snart middag. Trevlig kväll på er alla

Gillar