Fantastiskt att kunna vara ute

Min rygg är nu bättre då jag cyklade till jobbet torsdag och fredag men har vilat från den andra träningen, dumt att gå på för mycket. Vi har haft en fantastisk ute vecka med blandat väder men mest sol :).

I torsdags hade vi idrott. Vi delade oss i två grupper och använde kort med former och siffror som vi la ut på en filt. Varje elev fick plocka ett kort och sen berätta formen och siffran och därefter vänja en rörelse. Svårt att välja rörelse men vi hjälptes åt. Efter idrotten erbjöd vi olika aktiviteter så som bygga, rita, läsa bok och spela spel, samt lek. Det blev väldigt populärt hos eleverna :).

Igår fredag var det inte lika varmt men vi vara ute ändå. Vi pratade om bokstaven M, hur den låter och hur den ser ut, vi tränade sen på bokstavspapper. Eleverna satte sig lite överallt i parken/skogen. Så underbart att se hur eleverna bara tar emot och gör. Några satt på en filt, några i gräset, några på en bänk osv. Det var så lugnt och alla arbetade :). Lite senare efter rasten så hade katterna tappat bort sina råttor så eleverna fick ta katterna och leta fela råttan. Det var lite svårt men eleverna klarade det tillsammans :) några kom på att man kunde titta på färgen 😉.

Idag är det lördag och vi ska till mamma en sväng för att bygga staket. Sen behöver jag läsa litteratur och lite annat.

Ha en fin lördag alla ❤️

Gillar