Hej igen! Igår var jag och min pappa och shoppade lite, det fick bli en pappa dotter dag helt enkelt eller vad man nu ska kalla det. Min mamma var ju på spa med sina kollegor så hon kunde inte följa med, eftersom att det var ju något med jobbet.

På den ena bilden så har jag ju på mig en jacka och det var då mitt köp från igår, och jag är väldigt nöjd.
💖

Vill bara tillägga att jag ber om ursäkt över att jag inte bloggar så bra, men jag ska bättra mig och försöka skriva mer intressanta saker.
😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu när det nyligen blivit nytt år, så tänkte jag att jag ville starta med någonting nytt, just därför så har jag bestämt mig för att blogga! ☺️ Jag är inte direkt profisonell, absolut inte så jag gör det här på mitt sätt helt enkelt.

Jag firade nyår med min familj och jag kunde inte ha bättre sällskap, men dock så var jag lite sjuk men det gjorde inte så mycket. Det var min mamma, pappa, faster, kusin, kusins man och mina 3 sysslingar som var med. Jag verkligen älskar min familj och jag är väldigt tacksam över att ha fått fira en ny start på året med dem. ❤️ God ny start på året! (Borde egentligen lagt upp det här för 4 dagar sedan hahaha.)

Likes

Comments