Hei alle sammen!

På fredag, 7.april, ringte kontaktpersonen min fra explorius og sa at jeg hadde fått plassering. Jeg hadde akkurat komt hjem fra skolen og var sååå klar for påskeferie og timingen kunne ikke vært bedre, jeg er så glad 😍😍

Hvertfall, jeg fikk en superfin familie fra Farmington, utah. Farmington ligger ca 20 minutenfor storbyen Salt Lake City. Familien består av en mor og en far og to yngre søsken. Det bor i et helt nytt og stort hus og byen ser så utrolig fin ut. Jeg har snakket med både moren og faren via meldinger og begge virker super duper hyggelig. Jeg kan nesten ikke vente.

Jeg fikk også vite at jeg skal reise fra Bergen 16.august. Hvor jeg da skal tilbringe 5 dager på soft landing camp i New York. Jeg gleder meg så masse til alle opplevelsene og alle nye menneskene jeg får møte ❤️❤️

Xoxo Hedda
Her er bilder av byen

​Her er et bilde av skolen jeg skal gå på. den heter viewmont high school

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 159 Lesere

Likes

Comments


Hei! Velkommen til min blogg. 

Jeg heter Hedda, 16 år og kommer fra Bergen. Skoleåret 2017/2018 skal jeg reise på utveksling til USA. Jeg reiser med en organisasjon som heter Explorius.

Jeg har laget denne bloggen i forbindelse med mitt utvekslingsår. Jeg ønsker å oppdatere dere som er interessert i min reise, eller trenger tips om utveksling.

Jeg er akkurat ferdig med søknaden min og har sendt den inn til Explorius. Neste steg i forbredelsene er GetReady møte med Explorius i Januar. Jeg gleder meg kjempe masse til å bli kjent med nye mennesker både som skal på utveksling selv og alle jeg møter på min reise i Amerika.

Om du lurer på noe eller ønsker å ta kontakt, send meg gjerne en melding på hedda.teige@hotmail.no 

-XOXO


Likes

Comments

YouTube
Hedda Teige