Riktigt bra bok! Kan verkligen rekommenderas!! Det är ganska svårt att förklara vad den handlar om men jag kan säga att sättet boken är skrivet gör den till en riktig bladvändare för mig. Började läsa vid lunchtid sen var jag inte hemma på fyra timmar men ändå har jag läst mer än halva boken. (Den är typ 250 sidor)
OTROLIGT BRA OCH LÄSVÄRD BOK!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Okej, så det här ska inte handla om en rolig, tumblr, underbar dag utan det här är en utan de där jobbiga dagarna.

Idag var minst sagt en tuff dag. Det är nämligen så att jag lider av någon sorts panikångest. Jag har inte fått diagnosen av en läkare (har dock tänkt söka för det) men det är inte så svårt att "establish" liksom. Egentligen hade jag en bra dag, jag skrattade men mina vänner och sen helt plötsligt kommer känslan. Först, när vi är påväg för att äta, känns det´som om jag är nervös. Jag tänker att det bara är vårkänslor eller nåt men allt eftersom tiden går känner jag att jag måste fokusera mer på andningen. Jag nästan hyperventilerar men kommer på mig själv och försöker andas djupa andetag genom magen. Jag ville inte gå hem för jag gillar inte att missa saker men jag ar tvungen. Så jag gick hem, lade mig och kollade några youtubevideor och hoppades att Alfies vloggar skulle lugna ner mig som det brukar men mitt tillstånd förändrades inte. Efter ett tag somnade jag och sov antagligen ganska länge, har ingen koll alls men när jag vaknade var allt ändå likadant. Det var lite bättre kanske men hjärnan gick fortfarande på högvarv och det kändes som vanligt som om alla celler i min kropp rörde sig at the speed of light fast ännu snabbare. Jag blir liksom stressad, vill springa, gråta, skrika, sova, sjunga ALLT på en gång. I alla fall, efter det satte jag mig en stund på balkongen i svinfula solglasögon, insvept i filtar och lyssnade på podden TSKNAS (Tillslut kommer någon att skratta) och då avtog tillslut ruset inom mig. Efter det lyssnade jag på ytterligare en podd, nämligen Säker stil som är en av mina favoritpoddar (Ebba Kleberg Von Sydow är en av de som är med och snackar om mode och jag älskar verkligen Ebba hehe). Då bestämde jag mig även för att skaffa en ny blogg. Kommer inte hämta hit min gamla blogg så vill man veta mer så kan man läsa om mitt förflutna gällande just detta här.

Ja, det var denna dagen fram tills nu. Panikattacken är över men jag har en fruktansvärd huvudvärk. och är jättetrött men måste försöka tagga skrivdelen i nationella imorgon och ja, nu blire pannkakor.

Tacos hej!

Tillägg: Kolla in min spellista "The storm is over now", den behövs ibland❤️

Likes

Comments

​Fan vad svårt det är att skriva första inlägget eller :(

Ja, jag har nog inte så mycket mer att säga om det här...

Likes

Comments