Skolbussar, getingar och regn

Hallå hallå

Skrev ju att vi skulle iväg en gång till och hitta på något innan Minou börjar skolan. Åkte till Skara sommarland där Minou överraskande oss med att hon tydligen hatar att bada. Förutom att jag blev getingstucken, Minou inte gillar vatten längre och att det blev storm typ så hade vi det ändå bra.

Nu börjar hon skolan imorgon och jag tror det är bra för oss båda. Jag har hållit henne hemma sedan februari och båda är rätt trötta nu. Min ork är väl sådääär och hennes hyperaktivitet har levlats upp minst 10 levlar. Är dock fett orolig över att hon förväntas åka buss till och från skolan haha? Har fått hem busskort och alla verkar tycka att det är helt rimligt osv. Hon ska alltså för det första lyckas ha kvar ett och samma busskort i ett år. Igår tappade hon sina pengar och skyllde på att hon har ju hål i sina händer, alltså inte hennes fel (mellanrummen mellan fingrarna). Sen får hon inte missa bussen hem och ska ha med sig väska och förmodligen papper och sånt från skolan? Hoppas bara dom inte delar ut något skitviktigt i pappersform.

Kommer i alla fall köra henne första tiden, är ju ändå hemma om dagarna just nu men visst hade det varit bra om hon fick vänja sig vid att ta bussen osv.

Jag kanske är nojig för jag föreställer mig själv som sexåring själv på en stadsbuss i Lund eller Malmö haha. Har i och för sig noll erfarenhet av att åka buss på landet,men antar att det inte är samma sak då.

Har säkert skrivit konstigt någonstans eftersom Elian slår ut sin arm på skärmen hela tiden och det typ är omöjligt att hålla i telefonen och amma samtidigt nu för tiden. Han äter, men han har liksom inte tid egentligen. Så jag får nog avsluta inlägget här och återgå till matning kombinerat med gymnastik.

Gillar

Kommentarer