Nu har jag startat upp min blogg igen! Kolla gärna in den!! Nattstad.se/MatildaNorberg

Xoxo Matilda😘


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter vi på planet på väg hem till Göteborg, vi ska landa vid 17,30 ungefär.Resan har verkligen varor jätte rolig. Vi har hunnit göra väldigt mycket på dessa tio dagar. De roligaste har väl typ varit att bada nej men, de har varit mysigt!👳🇪🇸Likes

Comments

Idag har vi än så länge varit på stranden, de är verkligen jätte känt i vattnet här. Nu har vi precis ätit så vi ska nog snart ner och bada igen.Idag är sista dagen vi är här så imon åker vi hem😔 Men de ska ändå bli ganska känt att åka hem och träffa alla kompisar och sånt☺️ Men de har i alla fall varit jätte skönt och kul att vara här.

Likes

Comments

Igår var jag(Matilda), mamma & pappa inne i Barcelona o då köpte jag världens coolaste tröjor på uissos där köpte jag även ett nagellack, jag köpte också ett hårband och ett armband! Sen av pappa så fick jag ett skal ifrån den officiella FCBarcelona affären!

Tröjorna kostade 9,99€ styck, alltså ungefär 100kr styck

1€ ungefär 10kr

Hårbandet kostade 4€ ungefär 40kr

Armbandet kostade 6€ ungefär 60kr

Skalet jag fick av pappa kostade 16€ ungefär 160kr
  • Resor
  • 109 Readers

Likes

Comments

Igår när vi badade var det jättehöga vågor (grabbar)! Det var jättekul! Eller ja, tills jag fick värsta höga grabben i ryggen när jag skulle gå upp. Det gjorde lite (väldigt) ont.
  • Foto, Resor
  • 114 Readers

Likes

Comments

Igår var vi nere på stranden heeeela förmiddagen, de va verkligen jätte skönt sedan åkte vi in till Barcelona och shoppade lite, vi kanske lägger ut en haul video eller nåt. När vi ändå var där så åt vi lite granna också. Idag har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra en men ahja💗💕
Juste när vi var inne o Barca och shoppade så gick vi till Calvin Klein, då skulle vi ta en "selife" med varandra. Sedan skulle vi då lägga ut den på instagram och så skulle vi hashtaga #ckmeforme_es gå in och gilla våran bild för den skulle tydligen ha mycket likes😂 @matildaanorberg


Likes

Comments

Igår var vi på en city tour grej, de va en buss som åkte förbi alla sevärdheter i Barcelona, så kunde man hoppa av så kom de en buss senare som man kunde åka med. Vi va tex. på Camp Nour, Sagrada Familia, något stort shoppingcenter(där vi åt starbucks👌)

Camp Nour😍👌👏

Sagrada Familia👯

Starbucks😍👌

Likes

Comments

Japp idag åker vi in till Barcelona igen, vi ska åka någon slags turist buss. Vi kan berätta mer om de sen. Nu kommer några bilder ifrån igår:)

  • Foto, Resor
  • 134 Readers

Likes

Comments