SISTA DAGEN I SYDAFRIKA

RESOR, Personligt

Igår var det våran sista heldag här i Cape Town och Sydafrika, väldigt tråkigt :( Men vi spenderade den på bästa möjliga sätt iallafall - nämligen på spa! Woooow vad underbart det var och vilket fantastiskt spa. Ni ser ju den fantastiskt fina takterrassen!

Vi hade bokat in oss på två olika privata sessioner tillsammans samt en varsin massage. Sessionerna var alltifrån att flyta i saltvatten till skrubbning och att smörja in sig i lera, haha. Jag har ju dock ganska svårt att slappna av vid sånna här tillfällen och blir lätt uttråkad, haha. Men alltid kul och jätte mysigt av få testa på.

Här är bilder från en av sessionerna. Man skulle smörja in sig med de ni ser i skålarna och sen sitta i bastun tills det började regna ifrån taket. Till det blev det lite champange!

I skrivande stund sitter jag faktiskt och stressar lite då våran chaufför kommer om en timme och jag har inte börjat packa eller göra mig i ordning än.. Så nu har vi en ungefär 20 timmars flight att se framemot :-) Känner mig verkligen inte redo att åka hem faktiskt. Det gör jag typ aldrig när jag har varit borta såhär en längre period, blir väldigt sentimental av mig haha.. Men tror nästan att jag behöver landa i allt och faktiskt reflektera över vad jag har fått uppleva och gjort. Den här resan har verkligen gett mig så mycket och är något jag kommer ta med mig hela livet. Har insett att det finns såååå mycket mer att upptäcka än bara Sverige och lilla Stockholm. Är så redo att ta studenten nu och bara få upptäcka världen på mitt egna sätt nu.

Kram så länge

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Alltså wow! Vore SÅ kul att åka dit! Flygresan lät verkligen inte som den kortaste, men hoppas det går bra <3
nouw.com/emmaengstrom