ROOFTOP OCH STRÖMAVBROTT

RESOR

Hej finingar!

Nu börjar mina dagar här i Sydafrika leda mot sitt slut.. tänk att jag varit här i nästan en månad snart? Vet jag ens vad köttbullar eller kanelbullar är längre???? På söndag kommer jag iallafall hem till Stockholm igen, ett väldigt kallt och grått Stockholm.. Längtar väl inte direkt ihjäl mig :-) Har ju liksom vant mig vid 25+ grader, maaassa färsk frukt och joggingturer på stranden varje morgon vid det här laget, haha.

Idag besökte vi det stora shopping centrumet V&A, vilket jag såklart var väldigt taggad på, MEN när vi kommer dit är det alltså strömavbrott i hela gallerian.. Så alla butiker var helt mörka och de flesta stängda, så det var en liten besvikelse. Fick med mig ett linne därifrån iallafall, men det var mest för att byta om då AC:n låg helt nere också.. haha.

På kvällen hade vi bokat in oss på ett event som var på en rooftop mitt i stan. Vad som skulle hände hade vi ingen som helst aning om så vi blev ju positivt överraskade när det var massa musik framträdanden! Det var sån otrolig känsla att få sitta och titta på så fin utsikt samtidigt som man fick lyssna på underbar musik, ljuuuuvligt. Under tiden kunde man även beställa in massa god tapas och dricka, peeeerfekt kombo helt enkelt!

Rooftopen var så himla cool! Den var uppbyggd med massa gamla husvagnar som man även kunde boka och bo i faktiskt, haha så mysigt.

Det här var min absoluta favorit artist under kvällen <3 Kommer dock inte ihåg vad han heter men har en sååå fin video på när han sjunger på min Instagram.

  • RESOR

Gillar

Kommentarer