Min torsdag och fredag

Vardag

Såhär ser jag alltiiiiid ut på mornarna. Strosar runt i min (eller ja, Loves) morgonrock <3 Detta var igår, torsdag, då jag gjorde mig i ordning för min enda lektion för hela veckan. Det var alltså en presentation som skulle hållas i cirkus 10 minuter.. Dock tröttnar jag så fort på att bara ligga hemma så kändes skönt att ändå åka iväg till skolan och få socialisera sig lite. Haha nu undrar ni nog hur fan jag ska klara av ett helt sommarlov av att bara ligga hemma? Lugn, kommer jobba en del och ha fullt upp ändå ;)

På kvällen så åkte jag hem till Felicia. Vi käkade en mysig middag och gick sedan världens mysigaste nattpromenad. Vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord! Oj vad glad jag är över att vi hamnat i samma klass. Vi tog en sväng ner till stranden och ååh titta bara så fint det är!

Imorse startade vi dagen vid nio för att slänga i oss go frulle för att sedan röra oss till gymmet. Vi körde ett väldigt blandat pass med rygg, mage och även ben för Felicias del. Eftersom jag är helt mör i mina ben från gårdagens benpass hoppade jag gärna det.

Sen jag kom hem vid 4 har jag bara sovit ändå fram tills nu och detta kommer jag nog fortsätta göra även ikväll. Planerna är att bara beställa hem mat, kaaanske orka sig ner till coop för lite godis och det ända jag ska behöva bekymra mig över är om jag ska titta på serier i sängen eller i soffan.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer