Happy feet - fast på riktigt

RESOR

Haha, ja eller inte riktigt kanske...

Man har ju en liten fantasi om att pingviner ska vara preeeecis som i Happy Feet filmen? Kanske bara jag som har det.. Jag kan då iallafall meddela er om att pingviner är precis motsatsen från den filmen, haha. De sjunger absolut inte och långt i från dansar dagarna långa, det gör faktiskt absolut i n g e n t i n g. De antingen står, ligger eller tittar väldigt obehagligt på en men inte så mycket mer än det, haha. Men de är faktiskt på tok för söta ändå!

Vi fick ju som sagt gå runt lite med en privat guide vilket faktiskt var väldigt lärorikt och kul. Man fick veta saker som egentligen inte är dödsviktigt men alltid kul att veta som - visste ni att pingviner är världens bästa föräldrar? Och att de lever med sin partner livet ut? Hm, nej jag tänkte väl det.

Vi åkte ju som sagt till ett område som hette Kalk Bay. Detta är dock inte som jag sa ett strandområde, utan det är som en lite mindre by och själva strandområdet där man hittade pingvinerna låg en bit bort.

Haha är verkligen så nöjd med den här bilden.. Vi har skrattat i dagar åt denna och tänker bara på den rollfiguren som säger "polarn!", dock har vi ingen aning om det ens är i Happy Feet filmen men roligt är det hur som helst...

Som ni ser på bilderna är detta ett helt fantastiskt fint område! Finns alltså så mycket mer fint att se på där än pingvinerna, haha.

  • RESOR

Gillar

Kommentarer