Header

Bloggen har varit lite slapp i några dagar och det finns en anledning till det. Jag kommer att börja bloggen med en kompis som heter Clara. Ska bli jätte kul att få blogga med någon! Självklart kommer jag att sakna den här bloggen som jag har byggt upp helt själv, men kände att jag ville ha förändring. Den här bloggen kommer att läggas åt sidan, men inte tas bort. Jag vill ha kvar den. Har skrivit så mycket saker som jag nån dag kanske vill kolla tillbaks på. Och vem vet, kanske jag tar fram den här bloggen igen om ett tag när jag av någon anledning inte vill blogga med någon längre.

Ha det så bra nu allihopa och hoppas ni vill följa mig och Clara istället på nouw.com/heddaclara

- Hedda​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Något jag verkligen vill testa på nån gång är att få rida frieser. Att bara få dundra fram på en stor och kraftig häst, hehe det var ju ett tag sen;) Dom verkar dessutom som väldigt glada och trevliga individer. Tråkigt att jag inte känner någon som skulle kunna låna ut en till mig för en dag...

- Hedda

Kolla vad fina! Klicka på bilderna för att komma till dess riktiga "ägare";)

Likes

Comments

Var på dressyr träning igår. Gick bra tycker jag. Spunky kändes lite små jobbig i början men gick sedan över och han blev jätte fin!
Tränade på programmet som jag ska rida på lördag. Känns som att saker börjar sätta sig nu vilket känns super kul och skönt!

Likes

Comments

Det här kommer min vecka att mötas av:

Måndag: Plugga och springa...

Tisdag: Stallet

Onsdag: Lisa träning

Torsdag: Stallet

Fredag: Stallet, fixa inför tävling

Lördag: Tävling med dressyr laget, vara med familj och vänner

Söndag: Vara med familj och vänner förhoppningsvis stallet

Likes

Comments

För några dagar sen köpte jag ett nytt täcke till Spunkan som jag trodde skulle vara ett regntäcke med lite fyllning. Köpte alltså ett begagnat täcke. Säljaren och jag har nog lite olika definitioner av vad lite fyllning haha. Så fick med mig ett hyfsat tjock utetäcke, men det var riktigt fint så ska inte klaga. I alla fall tjejen som sålde täcket gav mig också ett täcke på köpet, hur snällt?! Det var enligt mig ett regntäcke med lite fleece bara. Mycket bra och skit ballt, kolla bara! Snyggt va?

Likes

Comments

Var på hoppträning för Karin i tisdags. Det var första träningen utomhus, riktigt skönt! Jag tycker själv att det gick ganska bra. Kändes som att det var ett tag sen vi hoppade på riktigt. Det har kommit massa saker i vägen så det har bara inte blivit av med träningarna...

Eftersom det var första ute för i år så sa Karin att det skulle bli banhoppning på lättare nivå. Det var mycket långa distansen med lite mindre svåra vägar. Jätte kul var det!

- Hedda

Likes

Comments

... är så galet coolt och snyggt!

Bilder från typ 2013

Likes

Comments

Igår var jag på pay and ride bara för känna mig säker inför dressyrtävlingen om ca 2 veckor. Min kusin Alva tog även massa foton som ni ska få se så snart som möjligt.

Dagen blev lite små knasig om jag får säga det. Först hemma på gården rymde han ifrån mig haha. Jag själv fick mig en smäll i backen och skitiga byxor. Senare borta på tävlingsplatsen gick framridningen bra, men inne på banan blev han lite små sur på mig vilket resulterade att han blev trög och jag fick slita som ett djur för att hålla igång honom. Den slutgiltiga procenten blev 60.33%, jag är faktiskt nöjd om man tänker på känslan inne på banan.

- Hedda

Likes

Comments

​I torsdags var jag på elev för en dag på programmet ​Sam media. ​Jag var där med Chanel och Carro som också är intresserade. Det verkade jätte bra och jag tror det kommer falla mig i smak. Det var ganska svårt att förstå vad de pratade om ibland haha men försökte att hänga med så bra det gick. De var mitt inne i ett arbete plus att vi var med treorna och tvåorna. 

Likes

Comments