​Klicka på produkten i bilden för att komma till inköpsstället!

Min absoluta favoritserie när det gäller kroppsvård ör LCC, Löwengrip Care & Color. Produkterna på bilden använder jag dagligen och jag är så nöjd!

Ansiktstvätten "Clean and calm" tvättar jag ansiktet med varje dag och mina finnar har blivit mycket mer sällsynta. Märker direkt skillnad om jag inte använder den på någon vecka faktiskt. Jag har aldrig haft problemhy men får en del finnar speciellt under en viss vecka på månaden och när jag är stressad, så den här ansiktstvätten passar mig perfekt!

Sedan använder jag "The cream" och smörjer in ansiktet med, den sjunker in väldigt bra i huden, känns skön och återfuktar snabbt utan att man känner sig fet i ansiktet. Jag får väldigt torr hy på vintern så jag behöver verkligen en kräm som återfuktar bra.

Deon "Count on me" och duschkrämen "Liquid gold" luktar sååå gott! Deon använder jag varje dag, den torkar in jättesnabbt och håller verkligen en hel dag. Duschkrämen använder jag när jag vill lyxa till det och lukta lite extra gott.

Jag använder även torrschampot "Good to go Light". Jag tycker det känns lite "lättare" än andra torrschampon, det lägger sig liksom inte som ett skal i håret. Dessutom luktar det väldigt fräscht och är lätt att borsta ur så det inte syns. Tycker även det är toppen att använda om man vill få lite volym i håret även när det är nytvättat.

Produkterna känns väldigt lyxiga och bra. De är ju något dyrare men inte så man blir ruinerad. Jag tycker det är värt att lägga pengar på produkter som man verkligen gillar och som passar en. Dessutom luktar alla produkter så himla gott, inte för starkt men ändå fräscht!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Senaste tiden har varit fullspäckat schema dagarna i ända. Har just slutfört ett projekt som vi drivit sedan september. Nu när jag har tid tänkte jag ge den här lilla bloggen ett nytt försök för jag tycker det är så himla roligt!

Häng med!!

Likes

Comments

Jag är mitt uppe i en tenta-period, vilket på mitt program (civilingenjör i industriell ekonomi) betyder att man pluggar till (oftast) tre tentor i taget, två gånger per termin. Nu har det blivit dags att tenta av sista halvan av höstterminen och mina hetaste pluggtips lyder:

  • Hitta den studieteknik som passar dig. Klyscha, kanske. Men ack så sant. Svårt, kanske. Men ack så viktigt. Jag har provat många olika och förmodligen inte hittat den bästa än. Men jag har insett att för mig funkar det bäst att lösa räkneuppgiften och se till att förstå innebörden och sedan hitta en generell lösningsgång för liknande uppgifter. När det gäller teoritentor har jag inte mycket erfarenhet. Men sammanfatta, sammanfatta, sammanfatta brukar funka. Och såklart kom-ihåg-ramsor och att bli förhörd. 
  • ​Hitta den studiemiljö som passar dig. ​Ganska självklart egentligen. Trivs du inte där du sitter kommer du inte kunna koncentrera dig. Jag pluggar bäst ensam, eller ibland med någon mer. Jag är ganska lättstörd och behöver lugn och ro för att kunna fokusera. 
  • ​Ta pauser. ​Planera in pauser under dagen. För mig funkar det bra att börja plugga kvart över helslag, plugga 45 minuter intensivt och sedan ha paus i 15 minuter och börja kvart över igen. Jag fastnar lätt framför instagram om jag inte har planerade pauser, så för mig är det toppen. Se till att få frisk luft och solljus under dagen, det ger så mycket energi!
  • ​Planera. ​Planera dagarna fram till tentan, vad som ska pluggas varje dag. Jag skriver schema över de plugg-veckorna man har framför sig. Varje dag tillägnas en kurs och ibland även om något speciellt ska göras. Beroende på hur mycket jag behöver plugga till varje kurs portionerar jag ut pluggdagarna. Sedan stryker jag när en dag är avklarad, älskar att stryka saker! (Det är också toppen att planera in lediga dagar, exempelvis julafton på det schemat, då har man planerat att vara ledig och det blir lättare att släppa plugget)
  • ​Känn dig nöjd. ​Den punkten som för mig personligen är svårast, men som jag verkligen jobbar med att bli bättre på. Jag känner ofta att jag pluggat för lite, att jag fått för dåligt betyg på en tenta och så vidare. Om man ställer mer rimliga krav på sig själv kommer man känna att det är lättare att lyckas.

Detta är såklart inget super-recept på något vis, men några tips som funkar för mig. Alla är såklart olika!

Likes

Comments

​Fastän 2016 precis har börjat kan jag inte låta bli att längta till våren. Årets tre första månader känns mest som en transportsträcka mot ljusare tider. Nåväl, en får passa på att njuta av soff-mys och doftljus.

Här är några grejer jag tänker klicka hem till våren. Kanske som belöning efter den tenta-period som för tillfället infinner sig...

Likes

Comments