November och snart vinter!

Hej!
Ytterligare lite tid har gått, denna vecka började med ett nytt schema och ny termin. Gick ut med bra slutbetyg efter finals förra veckan och hoppas därför att jag ska hålla uppe dem. Vi läser tre terminer a 12-15 veckor, och nu har jag alltså bytt några ämnen. Kurser som engelska och matte är årslånga kurser så dem kommer jag fortsätta ha.

Mitt schema denna termin är:
Band (yes återupptar min trombonistkarriär)
Psycology
Choir
Algebra 2
English 3
Spanish 1
Communication (Public speaking, man håller föredrag och lär sig lite retorik tror jag, är peppad på denna!)

Vi var lediga i fredags och på morgonen hade några från skolan anordnat en dodgeball-turnering mellan årskurserna. Min årskurs aka The Juniors vann, inte för att jag var till någon större hjälp med min tveksamma förmåga att kasta en boll, men ändå! Fick sedan en guidad tur på brandstationen av min kompis Elsas pappa, för att efter det åka hem till Rebecca och öva wrestling cheerleading länge länge med hjälp av vår kompis Vanessa som tränat i flera år och är sjukt duktig! Vi hade tryouts igår och Rebecca, Elsa och jag kom med i varsity! Är jätteglad för den möjligheten, var otroligt nervös innan eftersom konkurensen var svår, men vi lyckades! Cheerleading var en av de saker jag aldrig trodde att jag skulle göra, men alla kan väl förändras haha.

Tillbaka till i fredags, på kvällen gick vi på hockey i Mason City! Det var kul att se en match i en sport jag förstår haha. Efteråt åkte vi förbi Starbucks och jag fick mitt namn stavat med två e, Heedda, de fick nästan till det.

På lördag morgon hade vi rep med Show Choir som precis börjat, och på eftermiddagen hämtade Emily upp mig för att sedan åka hem till henne och ha sleepover för att fira hennes födelsedag. Vi tittade bland annat på halva Titanic, bara fram till när de kolliderar med isberget och det blir sorgligt.

Förra veckan var det val, och Donald Trump blev vald till president of the United States. Ska jag vara ärlig hade jag inte varit så nervös de sista veckorna före som jag var innan jag åkte. Det dröjde till självaste kvällen när det började bli tydligt att Trump skulle vinna som jag började tänka på vad det faktiskt kommer att innebära för världen som jag återupptog min oro. Jag ville inte stanna uppe och se så jag gick och lade mig, ganska upprörd, men när jag vaknade på morgonen och fick höra resultatet var jag bara ledsen och rädd. Oron som jag antar att jag delar med resten av er där hemma känner jag fortfarande av.

Vi hade lagfoton för vintersporter idag, cheerleading, basket. bowling och brottning, därav fotona.


Hoppas det inte är för jobbigt med snön som smälter nu, här har vi fortfarande inte fått snö än.

Kram Hedda!


Abby

Tangkwa

Tana

Emily

Elsa och Rebecca

Gillar

Kommentarer

Kakan
,
Åhh, vad härlgt du verkar ha det! Det är roligt att se alla bilderna och läsa om ditt amerikanska liv. Vilken upplevelse.

Här är det som vanligt. Vi har mörker och så kom ju snön och lyser upp. Jag såg ju knappt snö på hela förra året så jag blev glad 😊.

Puss och kram