Header

Sen sist har det hänt massor med saker!
Jag har haft två ganska intensiva veckor i skolan med grupparbeten, inlämningar och faktiskt min första tenta här. Jag klarade den och det kändes så skönt!

I onsdags gick jag på höstlov. Det firade vi med middag hos Emma och sedan lite festligheter hos Hannah. Det blev en ganska tidig kväll för mig eftersom jag skulle åka till Geneve och hämta min familj dagen efter som skulle hälsa på mig över helgen!

En dag åkte vi till Chartreuse-destilleriet och gick på rundvandring och provsmakning!

Vi var på museum och kollade på en Kandinsky-utställning!

Sista kvällen åt vi ostron! Ingen av oss hade ätit det innan så det var kul att prova även om det inte var så gott :)

Här är dom uppe på Bastille!
Vi har haft såå himla mysiga dagar och det har varit väldigt kul att få visa dom Grenoble!

Nu under höstlovet har glaciären i Les 2 Alpes varit öppen för skidåkning, så igår passade vi på att ta en sväng dit och inviga skidsäsongen!
Det var Emma, Ebba, jag och Jana som åkte och det var en helt perfekt dag. Klarblå himmel, solsken, perfekt temperatur och knappt något folk i backen.

Dagen bjöd på väldigt fina åk med utsikt över bergen och en solig pannkakslunch mitt i backen. Vi åkte tills benen vek sig och sen åkte vi hemåt mot Grenoble igen. Det tog bara drygt en timma att köra dit, det är nästan ofattbart att man har sådana backar precis runt knuten.


Ikväll har jag varit på botpump med Elin och Emma och nu efter lite kvällsmat är det dags att hoppa in i duschen och sen läggdags. Imorgon bitti ska jag åka och hämta Olle i Geneve, han ska hälsa på mig över helgen. Längtar så efter att få träffa honom igen!​

/Hedda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments