Personligt

Heeej!

Back again, eller åtminstone med en uppdatering igen 😉 Ska väl bara berätta åt er om vad som har hänt sen senaste inlägget på bloggen.

Om jag ska börja i tidsordning så börjar vi med att min lillasyster har blivit 5 år gammal, jag kunde tyvärr inte vara med och fira hennes födelsedag, men jag åkte hem till Åland en vecka innan för att hon skulle få presenter från mig, och hon blev överlycklig, det kan jag säga allafall 😊Men istället för att kunna fira henne så lyckades jag ju bli sjuk. Berättade det i det tidigare inlägget, men det visade sig vara "värre" än vad jag trodde det var.

Jag åkte hem på måndagen, alltså så var jag hemma från skolan den dagen + att jag måste ställa in min flytt. Men iallafall så åkte jag hem på måndagen då jag kände mig tillräckligt frisk för att sätta mig på en båt för att resa tillbaka till Uppsala. Jag hade troligtvis feber osv som en vanlig förkylning (trodde jag). Samma kväll som jag kommer tillbaka till Uppsala, känner jag bara att kroppen blir helt slapp och jag känner mig lika sjuk som helgen innan. Men vad händer , som jag inte kunde tro att skulle hända. Jag hade tänkt att jag skulle kunna vara tillräckligt frisk för att gå till skolan på tisdagen, men det kunde jag ju bara glömma! Jag blev sjuk återigen och denna gång gick det så långt att jag måste ringa min pappa så att han kunde följa med mig till akuten på Akademiska sjukhuset. Jag blev skickad till barn-akuten och där gick det väldigt fort, fick träffa olika läkare så att de fick göra egna bedömningar på mig, tillslut togs det blodprover så att vi skulle kunna få veta ifall det var influensan jag hade fått. Efter ca 1 timmes väntan så kom provresultaten och det visade sig att jag hade angripits av influensan som smittade typ alla människor. I samma stund bestämde jag och pappa oss för att jag fick följa med honom till Stockholm ifall jag skulle bli värre, Alltså var jag sjuk hela veckan och var inte i skolan och missade 3 olika prov som jag nu ligger efter med.

❤Det var om min vecka då jag vart sjuk, vilket också kan sammanfattas i ett läge att jag knappt har varit i skolan pga att jag bara varit sjuk hela tiden. Men för att fortsätta i samma tidsordning så är vi nu inne på den helgen som jag faktiskt aldrig kunde ana att skulle komma, jag och Rasmus hade äntligen varit ihop i 6 månader. Vilket jag tycker är helt sjukt, om jag ska vara helt ärlig så hade jag aldrig kunnat förutspå att jag och Rasmus skulle hålla ihop så länge, men här står vi starkare och vi älskar varandra för vad vi är än idag❤

Jag hade ändå lyckats bli friskare så jag hade kraft för att kunna ta mig till min praktik vi skulle ha vecka 6+ 7. Men redan på torsdag fick jag återfall och blev förkyld( vilket jag fortfarande är) + att det går en massa smittor på dagiset jag praktiserar på så det var ju inte helt oväntat egentligen. men här står jag fortfarande förkyld men är på benen så att jag kan praoa, samtidigt som jag pluggar 4 olika ämnen på kvällarna för att inte hänga efter i skolan efter vårt sportlov som vi har direkt efter praktik-veckan.

2 dagar efter att jag hade firat 6 månader med R, så bestämde jag mig för att "nu e de dags att flytta och ta tag i livet", så det gick snabbt och dagen efter var jag ute ur mitt rum och skulle flytta ihop tillsammans med 2 andra personer bara en våning ovanför mig. Nu har jag bott här i exakt en vecka och jag kan summera det som att vi passar väldigt bra ihop och allt funkar bra oss emellan.

Nu har ni fått en väldigt lång uppdatering och jag hoppas ni har orkat läsa hit till slutet, men jag ska faktiskt ta och lägga mig nu, då jag ska tidigt upp på praktik i morgon❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er alla!

Tänkte skriva ett nytt blogginlägg då jag ändå har tid och lust.

Just i skrivande stund så sitter jag och hostar och lyssnar på musik, troligtvis har jag feber också. Är riktigt slut i kroppen, har vart det ända sen jag kom hem från Uppsala i fredags. Troligtvis sätter jag mig på båten över till Sverige i morgon, men allt lär väl bero på hur jag mår.

Har varit rätt så skönt att vara hemma denna helg, då hela veckan har varit helt fucked up rent utsagt. Allt från olika flyttar, till socialen, och problem privat. Vad det nu verkar som, är att jag ska flytta i början av nästa vecka till det nya rummet, visst är jag nervös och så men samtidigt ska det bli väldigt skönt att flytta. Jag lär behöva en förändring i mitt liv och om det ska vara en flytt så får det väl vara de då. På onsdag har jag matteprov och den här veckan som kommer är den sista veckan jag har inne i skolan för att sedan gå ut på en 2 veckors lång praktik.

Hade inte så mycket att uppdatera er om men någonting blev det allafall <3

Likes

Comments

Personligt

Hej allihopa!

Har nu lyckats gå i skolan i 2 dagar efter att jag varit sjuk, och det har gått het okej. Visst är ens kropp utvilad men ändå så hänger inte hjärnan med ändå😁Nå, jag lyckades alla fall skriva ett prov idag, och det gick väl helt okej, trodde att det kunde gå bättre, men får bara ta och vänta på resultatet.

Bara dessa få dagar som har gått denna vecka, har känts extra jobbiga, då jag bara fått jobbiga besked på bara 2 dagar... Inom snar framtid så kommer jag flytta ifrån Alma, jag flyttar egentligen bara en våning upp och in till en lägenhet tillsammans med 2 andra tjejer. Men det kommer ändå kännas konstigt att flytta ifrån henne, men det kanske också är dags att börja lära känna andra människor på detta boende också.

Sedan detta med att det finns hur mycket falska människor som helst i denna värld. Jag förstår bara inte, hur en människa kan vara så j**la falsk mot en annan. Det är inte bara 1 gång jag har sett ett x antal människor göra såhär mot mig utan det har skett flera gånger, och det börjar göra mig så sjukt förbannad. Hur kan en människa ha ett hjärta att såra människor fast de kanske inte vet att de gör de. Men tro mig, om du inte tror att du sårar mig, så gör du faktiskt det. Det kanske inte märks på det viset, men innerst inne så gör det så fruktansvärt ont. Första gången man träffas blir det nästan som att man blir förförd av den människan, men bara efter några dagar av att lära känna den personen, ger en vibbar av att något inte står rätt till hos denne.

Tyvärr så är ju jag en sån människa att jag kan inte säga ifrån, det känns bara fel och jag tycker inte om att såra andra människor, men ändå är det jag som ska få lida då de e jag som blir sårad i slutet... Vissa människor kanske borde ta och tänka över deras egna beteende och börja visa upp lite medlidande någon gång.

Nu ska jag ta och sova så att jag inte är allt för trött när jag ska till skolan i morgon. Vi hörs snart med ett nytt inlägg, ha det så bra tills dess❤

Likes

Comments

Personligt

Hej!

Det var länge sen sist vi hördes av på denna blogg. Jag har haft bloggen på is ett tag då jag tappade motivationen och inte hittade inspiration till vad jag skulle skriva. Men nu tror jag att vi är igång igen. Hade bara tänkt att uppdatera er om mitt liv och fråga vad ni vill se i kommande inlägg.

Men ja, om man ska ta o börja då, så kan vi ju säga att vi har ju börjat skolan och jag ska snart ut på praktik för första gången inom min Katedralhistoria. Men direkt efter första veckan i skolan, lyckades jag bli sjuk så den här veckan har jag alltså varit hemma liggandes i feber och ont i halsen. missat saker i skolan har jag ju oxå gjort, vilket jag bara får ångest för men jag lyckas nog jobba i kapp om det är mer jag missat. Jag har hört att det är väldigt många som är sjuka, men det förstår jag också med tanke på att det bara plötsligt slog om till kyla och vinter.

Nästa vecka drar jag tillbaka till Åland då jag ska fira min lillasyster i förväg, mitt älskade gulle blir 5 år gammal redan. Det kändes nyss som att året var 2013 och jag stod på skolgården och fick veta att jag hade fått en lillasyster :) men mer om det i ett annat inlägg då hon ändå snart fyller år.

Men då har jag uppdaterat er lite grann allafall, så att ni inte tror att jag har avslutat min blogg :)

Vi hörs snart med ett nytt inlägg <3

Likes

Comments

Personligt

Hej allihopa!

Nu är det så att det är en väldigt speciell dag, förutom att det är nyårsafton så är det också min mammas födelsedag. Ålder det har ingen skillnad, men så långt jag kan säga är att hon fyller jämt. Jag bestämde mig för att åka till Sverige och fira nyår med min kille så jag missar att fira henne idag.

Men jag vill ändå berätta för dig mamma att jag älskar dig jätte mycket. Även fast de ibland ser ut som att jag inte älskar dig längre och att jag totalt förlorat respekten för dig så vill jag berätta att det har jag verkligen inte gjort.❤ Jag tycker att du är jätte stark som har gått igenom så mycket på så kort tid. Jag ser verkligen upp till dig och du är verkligen min förebild❤ Jag hoppas att du får en bra kväll och ha så kul ute nu med dina kompisar. Älskar dig och saknar dig❤❤❤

Likes

Comments

Personligt

"Everybody wants happiness nobody wants pain, but you can't have a rainbow without a little rain"

Hej allihopa!

Jag hoppas ni hade en bra julafton, det hade jag. En grej jag glömde berätta i mitt förra inlägg var att mina kaniner som jag har haft i snart 2 år, de har flyttat till en av mina kompisar som har sååå bra hand med kaniner, för att jag har inte haft direkt tid att sköta hand om dem med deras hoppning. Så nu har vi dem på foder hos min kompis så ska vi se hur det blir i februari. Bilden som är i det högra hörnet har Alicia tagit och den vita kaninen är inte min utan hennes systers kanin som dem ska försöka sätta ihop tillsammans med Sigge och Bruttan.

Jag själv håller på och läser Therése Lindgrens bok och jag är på kapitel 5, hittills tycker jag att den har haft väldigt bra budskap. Om kvällarna sitter jag egentligen och bara lyssnar på musik samt ser på Youtube, det är ju ändå jullov och man ska väl bara chilla. Samt att jag har pratat med Rasmus några ggr per dag, det är jätte jobbigt att vara ifrån honom, men jag får träffa honom den 31 december alla fall. Inte så långt men dagar känns som år när jag är ifrån honom.


Nu har jag varit 5 dagar på Åland och jag har väl inte varit så produktiv som jag kanske borde vara.. men jag är lat, alla fall när jag har lov. Bloggen har inte heller blivit särskilt uppdaterad men jag har lovat er att skriva om mitt 2017 och sammanfatta det här året kring nyår så hoppas vi att man kan få en bra start på nästa år

"If people are trying to bring you down it only means you are above them"

Om det är något ni tycker att jag ska ändra om på bloggen så får ni gärna skriva de, men skriv gärna också idéer på ämnen som ni tycker är intressanta att läsa om på bloggen. Som jag kan ta o läsa på eller kanske vet fast inte tagit upp. Skriv antingen i kommentarerna eller så skriver ni privat till mig. ni hittar mig bland annat på snapchat och Instagram.

Ha det så bra tills vi hörs igen!
Likes

Comments

Personligt

Hej allihopa!

Nu har jag också tagit jullov, ett välförtjänat sådant. Känns väldigt skönt att slippa skolan ett tag och få ta en paus från allt plugg. I januari är det bara att ta nya tag och klara sig igenom sista halvan av 1:an, vilket bara känns sjukt att jag faktiskt om 6 månader år ut 1:an😥Det kändes ju nyss som att jag började 7:an, men det är bara ett steg närmare till min framtid.

I torsdags hade vi "julfest" och efter det ett "knytkalas"( JA, man har sånt även fast man går i gymnasiet) tillsammans med klassen. Efter att vi sagt hejdå och tagit bild osv, så åkte jag och Ebba till Gävle för att äta lunch men också för att hon skulle åka till Ockelbo och jag skulle få ha mina sista timmar tillsammans med Rasmus. Jag hatar att säga hejdå till människor jag verkligen älskar och bara vill var 24/7 med, men det var ett måste och det var ett jobbigt hejdå💔

Dagen efter skulle jag åka till Åland för att jag ska fira jul här, det var därför jag skulle säga hejdå till Rasmus, för vi skulle inte få träffa varandra på ett tag. Ja, om ni frågar mig så saknar jag honom riktigt mycket.❤

​Men ja, här ligger jag i min säng på Åland och skriver detta blogginlägg, i morgon är det julafton. Denna jul har jag faktiskt ingen riktig julkänsla, det känns bara som att det är en super hype trend, visst det är en högtid men jag har inte funnit mig i den julstämningen jag brukar känna. Jag hoppas att ni får en bra jul och att ni får mycket julklappar.

Denna vecka som kommer ska jag försöka uppdatera som mycket jag bara kan, men jag lovar inget. Men jag hoppas att ni får en bra jul så hörs vi❤'

PS. in o stödlikea/ stödkommentera på min senaste instagrambild ❤

Likes

Comments

Personligt
"YOU SURVIVED WHAT YOU THOUGHT WOULD KILL YOU. NOW STRAIGHTEN YOUR CROWN AND MOVE FORWARD LIKE THE QUEEN YOU ARE"

Omröstning på Instagram slutade i att ni ville ha ett inlägg där jag berättar om mitt år som har gått och som snart är slut.

Jag tänker lägga ut lite bilder, men eftersom jag skaffade ny mobil i slutet av juli så har jag bara bilder från juli på min mobil men ändå så betyder alla andra minnen mycket också. Jag tycker att året har gått väldigt snabbt och jag känner att jag knappt har hunnit med i de snabba svängarna detta halvår. Det har hänt så otroligt mycket detta halvår som har förändrat mitt liv bara. Jag slutade 9:an i juni och slapp högstadiet för en gångs skull, men livet skulle ta en snabb vändning i augusti.

I början av juli fick jag veta att jag hade blivit antagen till Katedralskolan i Uppsala. Jag visste att det här var den perfekta förändringen i mitt liv som jag behövde. Den 26 juli fyllde jag 16 år, det vart ingen fest för de eller något sånt men jag kommer ihåg den dagen bra ändå. 2 dagar innan jag fyllde år, kom Rasmus in i mitt liv❤Han förändrade allting på bara några dagar och jag var sååååå kär fast jag inte hade träffat honom. Den 4:e augusti blev vi ihop och det var en jättebra dag men den bästa dagen kommer snart.

Dagen var kommen och jag skulle flytta till Uppsala, spänd och nervös som jag var så tog jag mitt pick och pack och drog över med lasten med hjälp av mamma och hennes kompis + pappas hjälp, till Uppsala. Andra dagen efter flytten fick jag träffa killen som betydde mest för mig och samma dag fick jag träffa min internet-bästis, Majken❤

Jag flyttade på en tisdag men samma söndag så flyttade min rumskompis in, Alma❤ och dagen efter det var det dags för skola, gissa om jag och Alma var nervösa😂 Men det blev fan en bra vecka och jag hade fått världens bästa klass❤(endast halva klassen på bild längst ner i det högra hörnet)

Majken, dig ska jag skriva lite om också, du är inte bara en vanlig människa, du är världens underbaraste vän och jag älskar dig så otroligt mycket. Jag är så glad att du kom in i mitt liv via "Chokladbitarna" ❤ Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig, Jag är dig oändligt tacksam, bland annat för att du gjorde så att jag och Rasmus hittade varandra. Men du är en guldvärd vän och du är värd så mycket mer än vad vissa människor säger❤

Livet flyter på och jag klarar mig igenom skolan hur bra som helst. Den 26 november kom en jättestor överraskning. Jag och Rasmus vart förlovade❤💍 Den här killen slutar aldrig att förvåna mig, till och med i dag överraskade han mig med att hans debattartikel kom med i Gefle Dagblad http://www.gd.se/opinion/insandare/tagstation-i-bergby-ja-tack ❤är så stolt över min kille ❤

Även fast många tror att jag inte saknar min familj, så saknar jag dem jättemycket varje dag. Jag kanske inte visar det på det bästa sättet, men även fast jag inte kan uttrycka min saknad så saknar jag dem oerhört mycket ändå❤ Men flytten var nästan ett måste för att faktiskt kunna utbilda mig till det jag ville bli och det ger mig också en ny bild av hur det är att vara vuxen och leva på sina egna resurser❤

Vi hörs snart med ett annat inlägg ❤

Likes

Comments

Personligt

❤Hej på er alla!❤

Jag har inte uppdaterat på ett tag pga skolarbete och hade "fullt upp" i helgen😁 Men jag kan ju berätta lite om vad jag har gjort i helgen.❤

I helgen så hade jag som vanligt Rasmus över hit, då jag vill spendera så mycket tid med honom som det bara går, då jag snart lämnar Uppsala för att åka till Åland över jullovet. Men under helgen gjorde vi egentligen inget viktigt. På lördagen skulle vi åka till Gävle med en av mina klasskompisar och samtidigt träffa Rasmus bästa kompis. Men halvvägs till Gävle ställs träffen in så jag och Rasmus + Signe bestämde oss för att fortsätta trippen för att istället fara och shoppa 😁Vi gick först upp till centrum för att se Gävlebocken (som inte har brunnit upp hittills) för att sen dra vidare till Hemlingbys köpcentrum. Vi gick bara in på Ö&B för att sen ta bussen till Fjällbackens köpcentrum. Där fanns bland annat Dollarstore vilket jag och Signe blev helt "hype" över, fast vi blev nog rätt så besvikna, så Rasmus hade rätt "det är inget stort med Dollarstore". "Jo, det är de" står jag och Signe och ropar på parkeringen😜

På söndag så hade vi väl endast tänkt att ligga hemma och kolla Youtube eller något sånt, men istället drog vi till Boländerna för att endast gå in på Stadium och sen äta "brunch" på Max. Därefter drog vi in till stan för att checka läget, men vi drog nästan lika snabbt hem. Väl hemma så började jag städa och tvätta eftersom Alma skulle komma hem där på kvällen.

Sen gick tiden väldigt snabbt tycker jag och "vipps" så var det måndag IGEN... vilket bara betyder en grej.. skola... Det var bara och inse att tiden går väldigt snabbt, när man har roligt med den människa man verkligen älskar. Nåväl jag hoppas jag får träffa honom på fredag allafall❤

I morgon har jag historia prov, och nej jag har faktiskt inte varit effektiv med att plugga till det provet, så vi får helt se hur det kommer gå. Alla andra prov har ändå gått bra så jag ska vara stolt över mig att jag faktiskt har klarat mig smärtlöst genom denna termin.

Men nu måste jag väl ändå gå och lägga mig, godnatt💤👣

Likes

Comments

Personligt

Hej på er allihopa!

Denna vecka har börjat helt okej, och jag har redan ett prov(nationella i svenska) avklarat för denna vecka. Det är bara 1 prov kvar + en bok recension som ska vara klar på torsdag så måste börja läsa klart min engelska bok. Denna vecka så är jag själv hemma då Alma är hemma i Karlstad med en hjärnskakning. Men jag klarar mig, har klarat mig förut så klarar mig nu också.

I helgen hade jag Rasmus över här hos mig, det var super duper mysigt och det kommer bli samma grej i helgen som kommer. Vi lagade mat, kollade filmer och hade det allmänt mysigt❤

Eftersom jag inte direkt har något att skriva om så lägger jag ut lite bilder på de människor som betyder mest för mig, det finns flera. men jag hade inte bild på alla.

Likes

Comments