Hej alle sammen

Jeg har lige købt ny bikini. Bikinien er fra HM og koster kun 100kr! Bikinien fås i 5 farver (grøn, gul, rød, sort og sort/ hvid) Det gode ved denne bikini er at den sidder perfekt og den rutsjer ikke rundt! Jeg er ihvertfald glad for min, og jeg vil opfodre jer kraftigt til, at gå ind og prøve den i jeres nærmeste HM.

Katinka Hecter

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen

Jeg har lavet en ny kategori som hedder "Min garderobe" her vil jeg fortælle om mine bedste modefund og hvordan jeg sammensætter dem! Fx min grønne United Colors of beneton frakke, som jeg fandt i en lille by i Italien sat ned med 70%. Jeg elsker den, især sammen med mine blomstrede bukser fra Zara som jeg købte på en klasse tur til København. De komplimentere hinanden vildt godt! Den blå sweater fra Envii komplimentere også blomsterne på bukserne. Bukserne samler outfittet og får det hele til at matche!

Katinka Hecter

Bukserne - https://m.zara.com/dk/da/dame/bukser/pleats/blomstrede-bukser-loose-fit-c401020p4598611.html

Sweater - http://www.envii.com/da/collection/clothes/knitwear/enbobo-knit-5125/N00022030.html?dwvar_N00022030_size=M&dwvar_N00022030_color=NOUGAT%20ROSE%20MEL&cgid=dw_app_knit

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle sammen

Jeg har længe været på jagt efter en farverig og billig læderjakke! Jeg har haft øjnene på en gul eller rød IRO jakke, men jeg synes simpelthen at prisen er alt for høj! Så da jeg fandt denne billige look a like læderjakke måtte jeg eje den. Læderjakken fra Stradivarius er dog ikke læder men ligner og føles som læder, hvor IRO jakken er ægte læder. Den gule læderjakke kan virkelig pifte et kedeligt sort outfit op og fanger manges opmærksomhed.

Katinka Hecter

Likes

Comments