Hello der!

Har fått endel spørsmål om hvorfor jeg ikke "blogger" lengre. Eller ja skriver innlegg innimellom. Og grunnen er rett og slett at jeg ikke tenker og grubler så mye for tiden. Sært ikke sant?

Eller det er jo konstant tanker i hodet mitt, som "hvorfor er jeg den eneste som syntes det er ekkelt og spise kyllinger som veier over dobbelt så mye idag, som hva de gjorde for noen ti år siden?" , "hvorfor ser 12-åringer idag ut som levende instagram inspirations profiler?" ,"hvordan vil barnehage barn i dag bli påvirket senere i livet av og bli utsatt for teknologi så tidlig som nå?" og "blir vi bare smartere og smartere? med tanke på at skole pensumet min mor hadde på skolen hadde jeg i et tidlige trinn enn hun, og det jeg lærte ved en viss alder blir nå lært til enda yngre?".

Jeg har ikke svaret på noen av disse spørsmålene, og det har jeg nå slått meg til ro med at er greit. Du kan lese deg opp mye. Men det er viktig og alltid huske at (de fleste) artikler, dokumentarer og foredrags holdere ønsker og få deg til og tenke det samme som det de mener. Det er positive og negative sider med alt, du må bare veie opp hva som er mest riktig for hva som passer deg. Også trenger du ikke ta alt så j*vlig seriøst hele tiden, bare fordi du har fått opp interessen for ett tema, så trenger du ikke skrike ut dine meninger, det går helt fint og holde det inni deg. Andre mennesker har andre verdier enn det du har, og det er ok.

Det samme gjelder for alt annet i livet også, ikke bare dine tanker rundt eksterne temaer, men også om deg selv. Alle vet at vi blir påvirket at sosiale medier, om du tror at alt det som blir postet er lagt ut for og vise helt normale situasjoner, ja da tror jeg virkelig du trenger og bytte ut det motebladet du leser mot en avis, eller to. Et eksempel er jo dette "tynn ditt, tynn datt" greiene. Tror du virkelig at alle disse slanke produktene gjør så du går ned i vekt fort, for så å bli der? Selvfølgelig ikke, da hadde de jo ikke tjent penger? Det kanskje funker en stund, til du slutter. Da må du kjøpe produktet igjen.

Et annet eksempel er "levende reklame". For noen år siden var ikke dette "sosiale medier" noen big deal. Men nå, Instagram og bloggere er noen av de største plattformene i verden. Og når mennesker ikke lengre leser like mange blader som før for og se på "kjendiser", ja da må firmaer finne nye måter og promotere seg på. Du vet jo at de største brukerene med flest lesere får sponset masse greier. Hva er dette? R-E-K-L-A-M-E for og få deg til og tro at om du kjøper "dette" så er du kommet ett skritt videre på veien mot det som er "kult" nå.

Men la oss mimre litt dere, se tilbake på tiden som 14-åring med brunkrem i hele ansiktet, og med en lysere brunkrem på leppene, med hvit øyenskygge i øyekroken og tupert hår. Savner du det? Er det noe som virkelig fremhever hvem du er? Mest sannsynlig ikke. Om så, good for you! Du har skjønt greia! Gjør det som fremhever deg som person, og den du ønsker og være, ikke bare nå men senere i livet også. Du ser kanskje på klassebildet fra da du var 14-år, og ser jenta som ikke gjorde alt dette for og passe inn der og da, så ikke hun best ut? For all del, jeg skal ikke si du ikke skal kjøpe Kylie Jenner`s lip kits, eller slutte og farge håret lyse grått. Men gjør det for at det er noe som kan være med på og gjøre deg til en bedre utgave av deg, ikke fordi du ser det i sosiale medier, og fordi noen firmaer bestemmer at "dette" skal være trendy nå. Du er så sykt bra som du er, kjør ditt eget løp!


Hadde tydeligvis mer på hjerte enn hva jeg trodde. Haha!


-H

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg blir redd, hvordan er situasjonen her på jorda om 50år? Jeg har alltid fått høre "vi vil ikke merke noe, ingenting vil skje før lenge etter vi har gått bort", vel, nå er jeg veldig sikker på at dette ikke stemmer. Det er mye nærmere enn hva vi ønsker og tro.

Men det værste er, jeg tror nok det allerede er forsent og gjøre noe.

  • Annet
  • 245 Lesere

Likes

Comments


For tiden kjennes det ut som at det er en slags "trend" det her med og ha egne meninger som SKAL bli hørt og du SKAL bli respektert og sett på som "ansvarsfull" fordi du har meninger du står for. Men hvor dypt sitter det egentlig når det er de samme temaene og argumentene Som blir diskutert om og om igjen?

PS: nei, bare fordi du leser det i en artikkel, eller en kjendis sier noe, så er det ikke sikkert at dette er det eneste rette og alt annet er galt. Gjør litt research, se begge sider av en sak, sett deg inn situasjonen, snakk med noen. Først da vil jeg ta meningene dine seriøst.

Ikke les en A4 side av en sak, plutselig ble du helt "frelst" og ikke deretter ikke følg opp hvordan saken går... Føler at bloggere spesielt har blitt veldig flinke til dette her! Sorry not Sorry.

-Love H

  • Annet
  • 242 Lesere

Likes

Comments

Jeg får ikke sove, tankene kommer. Her er en tekst skrevet akkurat nå mens jeg ligger her og håper på at sømnen snart skal inta. Tips til meg selv; ikke kast deg over godteri skålen når du kommer hjem fra jobb 23.30 og skal opp på Jobb tidlig dagen etter...

Men over til hva jeg tenkte og skrive om. Vegetarianere og veganere blir mer og mer vanlig, om det er fordi det er "trendy" eller har en dypere mening, det varierer nok. Selv er jeg ingen av delene og er så og si alt etende. Men jeg er ikke veldig glad i smaken av kjøtt for tiden, og det er ikke noe som frister (hilsen gluten addict). Det kan derfor gå mange måltider uten at jeg får i meg "et dyr". Ikke bevist fordi jeg er imot industrien, men fordi jeg ikke har lyst på det, til tider.

Ja det er masse snakk om kjøtt industrien overalt i media. De viser grusomme bilder og forklaringer. Og for all del, ikke spis noe du ikke ønsker og spise. Men legg fra deg de aggressive anfallene du får hvor du skal overtale meg til og gjøre det samme som deg. Vi har spist kjøtt i alle år og selv om du føler deg kvalm og dårlig av dette, så må du respektere at andre ikke gjør det.

Ja det finnes dessverre steder som ikke behandler dyrene rett, og det er helt for jævlig! Men, det.er.ikke.flertallet. Selv om du sikkert tror det. Media vil ha historier,de vil trigge og få lesere.

Velg annerledes, ikke velg bort. Selv ser jeg etter egg fra frittgående høner, eller kjøtt fra gårder jeg vet behandler dyrene bra. Jeg vet at det kanskje ikke betyr så mye, at lille jeg velger egg fra en gård som tar vare på dyrene. Men det gjør at jeg føler meg bedre med mitt valg. Vi lever i en verden hvor vi har mønster som må følges for at verden skal gå rundt. Dyr spiser dyr, og vi er dyr.

Likes

Comments

Kanskje jeg ikke mistet meg selv, kanskje jeg fant meg selv?

Likes

Comments

Dette er så utrolig viktig allesammen! Kan ikke få sagt det nok, du kan ikke bli fornøyd med deg selv gjennom kroppsidealet som vi har nå. Gjør noe fordi DU ønsker det, vil du forandre noe, gjør det! Er du fornøyd med deg selv? Drit i alle andre! Du blir ikke fornøyd på innsiden bare ved og forandre på utsiden...

Likes

Comments

Jeg vil ikke sitte og angre. Når jeg blir eldre, får fast jobb, hus og kanskje en egen familie, da vil jeg se tilbake uten og angre. Jeg vil se på ungdomstiden min som er lærerik og morsom periode. Jeg er så takknemlig for alt jeg allerede har gjort. Alle sinnssyke ting jeg bare har hoppet ut i, alt det jeg har følt, alt jeg Har ledd og alt Jeg har grått, men ikke minst så mye jeg har vokst og lært.

-Love H

  • Tanker
  • 259 Lesere

Likes

Comments

​Jeg er så lei av alle samtaler, samtaler om ingenting. Jeg fatter ikke hvordan mennesker syntes det er gøy og diskutere facebook statuser, tinder dater, shopping og hår rutinen deres hverdag.  Ja selvfølgelig det er morsomt og få et innblikk i dine venners liv. Men når dette er de eneste samtale evnene på hver enese fest, middag og telefonsamtale, da begynner jeg og bli litt lei. 

Jeg vil  reflektere, diskutere og lære. Jeg vil ha givende samtaler om viktigere og dypere samtaler. Ikke bare fokusere på alt det overfladiske, heletiden. Jeg vil at gruble, finne ut mer om mine egene tanker i samtaler med andre.


-Love H

Likes

Comments


Jeg ble irritert som liten, og jeg blir fortsatt like irritert. Hvorfor er det så jævlig interresant og vite hva foreldrene til andre jobber med? Hva er sammenhengen med inntekten deres og personen du snakker med? Nada. Jeg har venner som kommer fra hjem med bra inntekt, men like mange fra familier som ikke har så mye. Men personene? Deres personlighet blir ikke påvirket av dette. Det er ikke noe jeg fordrar mer enn mennesker som ser ned på andre pga. Hva de har eller ikke har, hvor de bor og hva foreldrene gjør.

Jeg har selv fått mange teite og barnslige kommentarer slengt etter meg, om hvorfor jeg ikke kjøper ditt, gjør datt " du har jo råd til det!", jo du det var et skikkelig bra grunn du.... Men jeg har også høre "Hæ! Er du egentlig oppvokst på østkanten?!". Om du en av de som er så trangsynte og lever i din lille boble, ja da ønsker jeg deg lykke til i denne verden!

Omgås med mennesker som gir deg noe, som hjelper deg å vokse, som utfordrer deg intellektuelt, drit i personens bakgrunn!

-Love H

Likes

Comments

Surprise! Dette skrev jeg for en stund siden, og jeg har allerede startet et nytt kapittel!

Nå går jeg i Budapest dine vakre gater og prøver og se alt,høre alt,føle alt. Jeg har akkurat sagt opp jobben og jeg har en stor klump i halsen, ikke fordi jeg er lei meg. Å jobbe for en av verdens mest luksuriøse hotell kjeder i verden som "management trainee" er en helt fantastisk mulighet,som kan lede til stor karriere senere. Jeg vet om så alt for mange som kunne drept for denne jobben. Å at jeg var en av de to som ble ansatt etter mange intervjuer og Mail, i konkurranse med utallige andre er i seg selv helt uvirkelig. Men så, hva skjedde? Det som før var noe jeg var 100% sikker på at var noe jeg ville jobbe med viste seg å ikke lengre ha den samme påvirkningen på meg. Jeg elsker det, men kunne ikke lengre tenkt meg å jobbe med dette. Jeg er så glad jeg fikk muligheten til å jobbe med dette nå, og ikke om to år når skolen er ferdig. Hva ville jeg gjort da? Jobbet med det bare for at? Antageligvis ikke Hehe, men da hadde det vært veldig kjipt å begynne på nye studier når jeg akkurat var klar. Hva skjer nå?

Jeg drar snart videre, men denne gangen til kjente omstendigheter.

-Love H

Likes

Comments

Nouw Magazine