​KÄRLEK...

Varför får den en att tänka på personen hela tiden? Att känna sig förvirrad, att helt enkelt bli uppslukad i en värld som för mig är ovan. Ovanlig. Konstig. Känslomässig.

Min största kärlek måste vara skor, mitt yrke och mitt jobb. Ja, jag är en arbetsnarkoman. Men jag har hittat rätt, men denna känsla, att gilla en person är ny för mig. Visst, jag har tyckt vissa killar är helt gudomligt snygga, heta och väldigt attraktiva. Men detta är något nytt. Iallafall för mig, konstig nog. 

Jag vet, vi har pratat om det. Vi båda tycker om varandra väldigt mycket. Men vi båda är inte ute efter något. Det har vi sagt till varandra, men det är något som ändå får mig att vilja ha något mer.

Men varför? 
Han får mig att skratta. Att le. Att se ljuset i tunneln ibland. Att tänka på honom. Att han litar på mig. Han får mig att känna mig speciell, bekväm och allmänt glad. 

Nu känner jag mig som en tok. Hur kan det gått så fort? 

Förr pratade vi inte överhuvudtaget, utan vi var mer som bekanta. Sa hej, men ända sen jag frågade om han kunde hjälpa mig plugga, så har något hänt. Med honom kan jag vara mig själv, jag får honom att le, att skratta och må bra. Jag har fått en person som oftast är blyg till att öppna upp sig som en bok. Iallfalla för mig. 
Jag har fått veta att han inte gör det med alla han träffar. Att han är blyg, inte pratar mycket. Jag tror jag känner igen mig i honom. Jag har varit där, jag har varit den tystlåtna, den som inte vågar öppna munnen för att jag kanske säger något fel. 

Är det konstigt att jag ler men samtidigt är förvirrad när jag skriver detta inlägg? Jag kan inte sluta le när jag tänker på vad vi gör ihop, hur vi beter oss, hur vi skrattar åt varandra och kallar varandra efterblivna. 
Jag värdesätter denna person, han är en av dem mest godhjärtade personer jag någonsin träffat. Jag värdesätter våran vänskap, men jag kan inte sluta tänka på ifall vi blir ett par... Kommer det då försvinna? Kommer vi fortfarande vara dem 5 åriga och efterblivna personerna vi är ihop, eller kommer det bli stelt?

Vågar jag ta chansen, och kanske sumpa den vänskap vi skapat? Det är den största tanken som flyter runt i mitt huvud. För tydligen är jag och han som två öppna böcker, alla ser och kan läsa att vi tycker om varandra och ska satsa, men vågar jag? 
Vill jag? Troligen. Men vill verkligen inte sumpa det vi har, Så både jag, för bådas skull försöka få mina känslor att försvinna, eller? 

Jag är verkligen förvirrad. Kanske märks i inlägget.
Jag hade behövt ett tecken, som kan visa mig vilken väg jag ska ta, för att det ska sluta bra för oss båda. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jaha, jag hade visst en blogg.. Lite så känner jag just nu när jag inte uppdaterat det på några dagar.
Men iallafall så har det inte hänt något jätte magnifikt i mitt liv.. Tråkigt som det låter men ja...

Kan iallafall berätta något jag faktiskt är rätt glad över, jag ser förbättring med min kondition när jag sitter på cykeln och gör mina dagliga 1000 kcal. Förr tog det mig ca 70 minuter för mig att nå men nu tar det under 60 minuter. ca 52-54 minuter nu vilket gör mig så jäkla glad och stolt över mig själv nu. 

Och jo.. Nu när jag tänker på det är att jag, för första gången umgåtts med Johanna själv. Bara vi två, och måste säga det var verkligen skönt, vi pratade om himmel och jord.. Kanske inte om samma ämne varje gång med det var skönt. Måste göras om. 

Nu ska jag äta mina varma avokados, tänkte lägga ut ett inlägg ang denna maträtt senare ikväll..

Fridens tulpaner, Sara.

Likes

Comments

Söndag. Denna veckan har flugit iväg. Med massa jobb, ny tatuering och känslor så har jag faktiskt för en gång skull ledig idag. Väntar att klockan ska bli 17 över så jag kan ta min buss intill gymmet och köra mitt dagliga pass.

Men på agendan idag:
-Träna
- köpa mat
- laga mat lådor
- duscha
- tvätta
- städa om jag hinner, och orkar haha.

Planerat lite sedan jag vakna, vad jag ska göra för matlåda denna veckan. Har än sålänge kommit på huvudingrediensen och det blir rostad kyckling filé men någon marinad jag får komma på när jag är i Willys.
Som kock borde jag ha en miljon tankar men nej, det blir helt svart. Ingenting kommer upp.
Men kommer förhoppningsvis bli bättre.
Kommer ta en massa bilder och skriva ner receptet så kanske ni kan ta en del av den eller få lite inspiration.

Nu måste jag sticka, annars missar jag bussen.
Puss.

  • 66 Readers

Likes

Comments

Jaha, nu tänker ni säkert... Ännu en sådan där tränings blogg.
Både ja och nej. Detta är en allt i allo blogg. Men handlar mycket om träning eller ja.. Min resa till att bli nyttig och helt enkelt må bra. 

Okej, lite om mig då.. Ska inte avslöja så mycket, gillar att vara lite mystisk.. Men vänner som känner mig vet mycket om mig, nästan allt men nu under denna tiden.. Tänkte ha denna bloggen till nyår.. Kommer faktiskt få veta vad som försegår i mitt huvud. 

Okej, mitt namn är Sara, är en tjej på 20 år och jobbar som kock. Alltid varit en träningstjej tills mitt knä och rygg fått stryk för ett tag sen, så gymmet har fått bli min lilla getaway, där jag kan försvinna ett litet tag från verkligheten. 
Men detta sagt kommer många säga, ah men då borde det va enkelt för dig att bli nyttig och hålla dig stark m.m. Det är inte lätt, det kommer inte vara lätt och det kommer va svårt att hålla. Men att försöka är ett bra steg. 


Detta är min träningsplan:
5-6 dagars träning, kan bli mindre då jag jobbar vissa helger(lör-sön) från 08.00-22/23.00.*
2-3 cheatdagar i månaden. Ja vet man borde ha en gång i veckan, men det är vad jag vill.
Göra mat lådor, hitta bra recept.
Det är OKEJ, om det kanske inte funkar en dag. Kanske inte går lika bra som dagen innan. Men det är att försöka.
Och alla som känner mig, börja äta mer än 1-2 gånger om dagen. Iallafall när jag är ledig. Då jag jobbar med mat gör att dagar jag är ledig inte kan se eller äta mat då jag tappat aptiten väldigt lätt.

Detta kommer inte bara handla om träningar, utan kommer också vara lite om min vardag och mina tankar om detta och sisådär. 

Fridens rosor, Sara.

Likes

Comments