Härom veckan hade jag en kund som vi sist gjorde mörkröd och denna gång ville bli blond. Hon var väl medveten om att detta inte kunde gå på en gång men att vi skulle försöka nå så nära det önskade resultatet som möjligt.
För att bibehålla kvalitén hade jag olaplex i alla behandlingar och vi lyckades ändå komma väldigt nära det önskade resultatet.
Vi har bokat in en till behandling snart när håret fått vila och kunden hemma har kört med olaplex nr.3 för att bygga upp ännu mer styrka i hennes hår.
Nästa gång ska vi bli ännu lite ljusare och få bort resterande guldiga pigment

Förebild

Efter avfärgning

Resultat i olika ljus. Viktigt att veta att färgen kan variera oerhört mycket beroende på vilket ljus man ser färgen i

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Häromdagen hade jag en tjej som hade bestämt sig för att håret skulle av. Hon hade hår långt ner till rumpan och hade ingen aning om vilken frisyr hon ville ha. Så efter en lååång konsultation så bestämde vi oss för en kortare page. Hon blev jättefin i hennes nya frisyr och vi skänkte även hennes avklippta hår till nytta!💕

Likes

Comments

I helgen var jag och min vän Simone iväg på nostalgitripp till vår gamla pluggstad Växjö där vi besökte invigningen av LYX VXO som bl.a. vår gamla klasskompis Olivera startat upp.
Det är alltid kul att få komma iväg och se hur andra har det på deras salong och det borde man göra oftare. Öppna upp ögonen lite även att det kanske inte är just den stilen man själv eftersträvar på sin salong

Här är en bild på entrén på salongen. Tycker att tjejerna verkligen lyckats få en lyxig känsla på salongen och de gör skäl för sitt namn:)

Här är jag och min vän Simone på bild från invigningen som jag "snott" från Olivera ;)

Likes

Comments

Idag färgade jag min kund Eva i en härlig mustig brun. Innan var hon en urtvättad brun med två effekter i luggen som alltid har en tendens att bli jätteljusa (glömde förebild) Dessa effekter är naturligt så, har helt enkelt svårt att ta till sig pigment. Då är det ännu viktigare att ha bra eftervård hemma till håret.

Förutom ett bra schampo och balsam som bevarar färgen så brukar jag även rekommendera en färginpackning med pigment i. På bilden ser du färginpackning från Kevin Murphy som heter Treat my color. Man kan låta den sitta 3min för lite effekt eller 15 min för en stor färgförändring. Dessutom är den vårdande! Superbra tycker jag :)

Likes

Comments

Äntligen är våren här på riktigt! Tiden är ändrad till sommartid och kvällarna är ljusare. På jobbet märks det att vi går mot ljusare tider. Många vill bli blondare. Ibland kan jag tycka att det är snyggare med en dämpad blond eller ljusare brun även på våren.

På bilden har jag gjort en kund nougatbrun från att ha varit urtvättad blond. Hon blev såå fin!

Likes

Comments

Idag har jag haft en "ledig" dag från jobbet. Har dock varit på möte och suttit och jobbat vid datorn (som företagare är man knappt ledig)
Börjar mitt första inlägg med att lägga ut en bild på en färgning jag gjorde för några veckor sedan.

Här har jag färgat en kund i olika violetta toner. Denna kund är jätterolig att jobba med för jag har väldigt fria tyglar och hon passar verkligen i allt.

Likes

Comments