Header

Hei. Ja, jeg er fullstendig klar over at det er midt på svarte natta (og at det er en god stund mellom hver gang jeg publiserer noe her. Jeg publiserer noe når jeg føler for det), men jeg får. Altså. Ikke. Sove! Det er klin umulig. Her er hvorfor:

Mange beskriver livet sitt som det beste i verden uten nedturer, på nettet. Gjerne blogger også. Så i dag skal jeg gjøre det motsatte. Jeg skal fortelle hvor (unnskyld meg) jævelig denne dagen har vært. Jeg må bare få det ut.

I går kom min kjære søster. Hun skulle overnatte fordi hun skulle være med meg og søskna min når mamma var på jobb og stefaren min var på vilmarksmesse på Lillestrøm. Er hos mamma og stefaren min nå, som derr sikkert skjønte. Da jeg våkna i dag var altså foreldra mine borte. Søstra mi kom og sa hun var kvalm. Én time senere spydde hun som en gris. Det endte med at jeg måtte passe på henne og mine tre hypre småsøsken på én gang. Jeg ille at de skulle bli syke også så jeg holdt dem unna storesøstra mi.

Etter en stund kom mamma hjem. Hun snakket litt med oss, men kjørte storesøstra mi hjem til seg ganske kort tid etterpå. Så kom stefaren min hjem. På dette tidspunktet på dagen begynte det å bli bedre. Jeg satte meg å så på Harry Potter og da skulle lillesøstra mi sitte på mangen min der jeg lå i stolen. Sofaen var ledig, benken var ledig og 4 andre stoler var ledig på stua, men NEIDA! hu skulle sitte på meg. Jeg sa nei mange ganger nettopp fordi jeg ikke orket. Hun tok ikke nei som et nei og maste til jeg gav opp. Ble så irritert. Bare det gjorde dagen kjip igjen.

Et par timer senere kommer jeg i en diskusjon med stefaren min. Til slutt så sa han noe veldig unødvendig som såret meg dypt. For meg virker det noen ganger som om at han ikke bryr seg om han sårer noen når han diskuterer. Jeg vil ikke utdype med på hva han sa til meg.
Jeg kasta blikket mitt ned i gulvet og sa at jeg ville gå å legge meg. Han sa noe og jeg gjentok det jeg nettopp hadde sagt. Jeg gikk på badet for å stelle meg da jeg hørte at han sa "herregud" med en tone som sa: "herregud, så teit hun er".
Inne på badet klarte jeg ikke holde meg, tårene rant nedover kinnene min på grunn av hva han hadde sagt. Jeg følte meg så angrepet og krenket. Jeg pusset tennene og kom til å tenke på en sang mamma hørte mye på før: "big girls don't cry". Jeg trakk pusten og tørket tårene og sa natta til mamma og gikk og la meg. Etter det så har jeg grått en del. Jeg får det ikke ut av hodet. Jeg har grått, stoppa å gråte og grått igjen. Lumos, nox. Lumos, nox. Det føles så vondt, men at jeg må finne meg i det fordi jeg ikke er den voksne og ikke den som skal sette grenser her huset. Jeg kan sette grenser for meg selv, men jeg føler av og til at jeg ikke har noe jeg skulle sagt om noen tøyer de grensene. Akkurat nå har jeg det helt forferdelig.

En annen grunn til at jeg ikke får sove, er at jeg er veldig kvalm. Håper ikke jeg er blitt smitta av storesøstra mi.

Takk om du gadd å lese alt dette. Jeg måtte få det ut et sted.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei❤️. Nå er det leeenge siden jeg har skrevet noe her, så kanskje på tide å plukke opp tråden igjen og vandre videre. Mye har skjedd siden vinterferien, det er sikkert og visst. Så jeg kan jo fortelle noe om det.

Mandag etter ferien skulle vi starte med muntlig tentamen. Det synes jeg er en god ting å ha på ungdomsskolene. Da blir ikke eksamen såå skummel. Jeg synes faktisk det er blitt litt gøy. På 10.trinnet på skolen vår er det 4 mindre klasser, det er vel ganske vanlig. Derfor hadde lærerne valgt å dele opp trinnet. Sånn at noen fikk vite hva de kom opp i på mandag og resten på tirsdag. Jeg ville jo helst få vite det på mandag, men jeg fikk ikke vite noe før tirsdag. Jeg håpet aller mest på samfunnsfag eller engelsk, men trodde ikke det var tilfellet med tanke på at jeg nesten alltid har uflaks til de grader på sånne ting. Det værste som kunne skje var at jeg kom opp i spansk, men gjett hva! Jeg kom opp i samfunnsfag. Jeg ble kjempeglad.
Onsdag skulle jeg få trekke tema. Jeg er mest interessert i kriger og slike type hendelser, men jeg fikk "fattig og rik, en delt verden". Da tenkte jeg kun én ting: faen. Så jeg kom meg hjem, stirra i boka, visste ikke hvordan jeg skulle gå frem. Jeg skrev noen notater i blokka som jeg tok med meg på torsdagen da jeg skulle ha presentasjonen min. Mens jeg hadde den, skrev hun på vurderingsskjemaet sitt. Hun skrev bare ting på to og tre. Presentasjonen min skulle egt vare i 10 min, men endte på 13 min. Jeg fikk heldigvis ikke minus for det. Så stilte hun meg noen spørsmål om temaet mitt og litt rundt andre temaer. Og så ser hun på meg med et alvorlig blikk og jeg blir livredd. Men så bare smiler hun og sier: "dette her er en soleklar femmer!" Jeg klarte ikke annet enn å bare se på henne. Jeg klarte å si én ting og det var: "kødder du, eller?!" Hun rista på hodet og sa jeg kunne gå. Men jeg gikk ikke. Jeg løp. Jeg gråt til og med. Jeg var overlykkelig. Jeg hadde jo stått der inne og sett på femmeren og tenkt at jeg aldri i verden kom til å nå den. Men det gjorde jeg.

Jeg var hos mamma mens alt dette pågikk. Hun og stefaren min hadde akkurat fått gifteringene sine. De er sååå fine! Jeg har vel egt vært hos mamma mesteparten av tiden fra vinterferien til nå og det har vært himmel. Nå skal jeg snart flytte hjem. Jeg får jo også rommet til mamma og stefaren min, og så tar de rommet i garasjen. Jeg merker de gjør det godt til rette for meg. Jeg har fått dobbelseng, noe jeg har ønsket meg siden senga mi hos fosterforeldrene mine egentlig er en seng som passer best for barn fra fem til elleve. Så stor seng skal bli godt. Den er 150 cm bred så nå kan jeg sove som en sjøstjerne😂👌🏻 jeg har også fått pult, klesskap, og printer. Jeg fikk printer så jeg ikke trenger å mase på mamma for å printe ut ting og det er topp. Men så fikk jeg noe som nesten toppa alt det. To SVÆRE puter. Og med svære så mener jeg veeeeldig svære. De er nok ca 150 cm bred og 170 cm lang. Disse er nå mine. Jeg tenker å "gi" den ene til Tikka, hunden min. Også ta en selv. Tikka kommer nok til å være mye på rommet mitt, siden hun sover der nå. Så da får hun den ene, tenker jeg. Også får jeg håpe hun for liv til å sove hos meg.

Jeg merker det er irriterende å vente på å få flytte hjem. Jeg ser det liksom så tydelig at jeg kan ta i det med fingerspissen. Jeg har venta på dette i fire år og nå som det endelig snart skjer, er det vanskelig å vente.

Jeg skal også begynne på ny fritidsaktivitet. Jeg drev med hest, men så ville jeg ikke mer og det hater jeg for jeg ønsker så inderlig å ville drive med hest igjen, men vi får se. I alle fall så skal jeg begynne på skyting. Det er jo lurt med tanke på jakta. Jeg og familien min driver med jakt, og det er veldig spennende. Man kommer nær naturen på en helt annen måte. Vi jakter gor det meste rådyr, da. Så jeg tror dette blir gøy. Flere av vennene mine og kjæresten min går også på skyting så jeg tror det blir bra.

Jeg har også tatt et par bilder dom jeg er veldig fornøyd med. De kommer i slutten av innlegget. Bildene er tatt med iphone 5s. Jeg har forresten laget en instagram-konto i tillegg til den jeg har. Photo.imhelenee. Det står på den andre brukeren min. Så dere på gjerne ta en titt🤓

Akkurat nå er jeg hos pappa. Eller, jeg er hos kjæresten til pappa. Pappa er også her, selfølgelig.

Men nå tror jeg jeg skal så opp og gå å spise frokost. Mer lunsj egentlig.

Ha en fin dag❤️🍾
 

Ps: jeg vet ikke hva som skjedde, men innlegget om american pancakes publiserte seg på nytt. Det er sikkert ikke noe å bry seg om fra min side. Bare en smule irriterende😂
Likes

Comments

Hei, Vakre. Idag startet dagen klokka ett. Ville lage amerikanske pannekaker, så jeg gjorde det. Prøvde å friste vennene mine litt på snapchat men det gikk ikke da jeg fant ut at venninna mi lagde sjokoladevafler. Men pannekakene var veldig gode. Lager gjerne flere. Om noen vil ha oppskrift på dem så kan de sende meg dm på instagram, så deler jeg gjerne. Etter å ha gått en times tur, gjorde jeg noe som jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre. Jeg lagde nemlig en broadcast på Younow. Det var veldig gøy så planlegger å fortsette med det.
Men siden faila på å friste vennene mine med pannekaker så skal jeg se om jeg klarer å friste dere, haha. Ha en god kveld❤️

Likes

Comments

Som dere ser i overskriften, har dagen min vært ganske slow. Måtte stå opp klokken ni i dag fordi jeg måtte ta ut hest. Denne hesten er veldig var av seg, noe jeg har vært skeptisk til siden jeg har hovedansvaret for henne denne helgen. Når jeg tok henne ut i dag tidlig så var hun litt mere vant til meg enn i går siden første gang hun så meg var i går. Eller, vi har møttes før, men da var hun bare måneder gammel så hun husker nok ikke meg fra da.

Hun er faktisk så var at hun ikke tørr å drikke av den greia som de dytter mulen sin på for at vannet skal renne ned til dem. Jeg må trykke den inn for henne. Derfor hentet jeg bare en bøtte og fylte den med vann og tok med litt høy ut til henne. Hun hadde jo ikke drukket hele natta fordi hun er så redd for den trykkegreia. Jeg måtte hente tre bøtter for å tilfredstille tørsten hennes.

Etter alt dette, samlet jeg motet i meg og gikk inn til hønene for å hente egg og siden det også er mus der måtte jeg se etter døde mus. Da jeg var med hønene fant jeg ut at de kanskje ikke er så skumle allikevel.

Og så sto frokosten for tur, den var ikke akkurat spennende, menmen. Etter det har jeg egentlig bare sittet og sett på ting på wish, haha. Håper det er trygt å handle der. Har jobbet med skoleoppgsver også.

Men denna hesten må jo inn igjen og. Men nå var hun, til min overraskelse, veldig kosen. Klarte nesten ikke gå igjen etter jeg hadde gjort det jeg skulle. Sto bare å koste meg henne. Klarte å gå etterhvert da hun var litt opptatt med maten sin.

Nå sitter jeg bare og ser på tiden gå. Ha en fin kveld❤️

Likes

Comments

Hei på dere. Her har det lavet ned bomull i hele dag. Det ble brukt to timer på snømåking til ingen nytte. Snøen er tilbake på plass, den. Nå er jeg i ingenmannsland. Skal passe hest og høner. Så nå er det på tide å avvenne meg min teite redsel for høner. Jeg vet, det er helt idiotisk.
Brownies har også blitt bakt. Den er veldig god og seig. Akkurat sånn jeg liker den best. Jeg er nok ikke den eneste som liker den slik, så her har dere oppskriften jeg bruker

3 egg
4 dl sukker
3 dl mel
1-2 ts vaniljesukker
3-4 ss kakaopulver
150 g smør

Fremgangsmåte:
Det kan kanske være en idé å smelte smøret først. Mens smøret smelter klekker du de tre eggene oppi en bolle og visper dem lett sammen med sukkeret. Deretter blander du mel, kakaopulver og vanilje oppi en egen skål o.l. Så heller du det tørre oppi det våte aka eggene og sukkeret. Når du har blandet det, blander du oppi smøret som du satt til side. Ha kaken i ovnen i 20-30 min i 180 grader

Kos deg❤️

Likes

Comments

Hei, vakre. Det snør i alle retninger her nå. Veldig irriterende i grunn. I dag har 3åringen bursdag så vindkal feire henne etterpå. Vi dro på bading. Uten at de andre visste det planla jeg å møte kjæresten min (Marius) der. Prøvde å fordele litt mellom han og familien min. Det ble vanskelig for han ville ikke møte familien min, men det kommer vel etter hvert, tenker jeg. Hadde bare tid til et lite innlegg. Vi snakkes kanskje senere i kveld🦄

Likes

Comments

Cześć, vakre! Idag startet dagen klokken ett, men likevel føles det som en lang dag. Kusinen min kom og hun er en propell av en 3-åring og hun er veldig slitsom når hun er sliten, men på tross av det er det utrolig koselig å være med henne. Jeg var med henne ut å ake, og som mange andre barn skulle hun gjøre selv. Vi fant en liten bakke slik at hun kunne ake alene og trygt. I lengden ble dette kjedelig, jeg "fikk ikke lov" til å ake av den lille jenta. Det var nå greit det.
Etter en stund ble hun sliten så vi gikk inn og så på barneTV. Jeg måtte være med på det også, mente hun, så jeg ble nå med jeg.
Nå har jeg prøvd å få henne til sengs. Lese noen historier o.l. Etter 5-10 minutter kom hun tuslende inn på stua til meg og hun jeg er med og ber hun være med henne til en gang til. Det var jo like greit. Da slapp jeg å reise meg opp fra sofaen, haha😂. Det har alt i alt vært en givende, men krevende dag med en sånn propell flyvende rundt i vegger og tak her. Nå kan jeg spise is og drikke biola. Neida. Kanskje. Har også prøvd meg på å lage en app i dag, men det er vanskelig å finne gratis-sider som er lette å bruke. Fant én men da kosta det penger å publisere appen, men samme det.
Jeg har dessverre ingen bilder fra dagen, men jeg kan jo legge ut et til fra i går. 🦄
Ha en "mandagslig" og koselig mandagskveld💕 snakkes i morgen.

Likes

Comments

Hei, vakre. Jeg vil starte med å si at grunnen til at jeg ikke har publisert noe på en stund er pga travle tider og travle dager, men når har jeg ferie. Nå er er jeg på Natrudstilen, kjenner noen som ha hytte der. Heldigvis for meg er det internett, innlagt vann og strøm😂 Tror ikke jeg er den eneste som er litt avhengig av det. I morgen kommer min kusine på 3 år, noe jeg gleder meg masse til. Det er en utrolig sprudlende jente som jeg er kjempeglad i og siden hun elsker å gå på ski så blir det vel en del skiturer.
Jeg for min del er glad i å ta bilder, selv om jeg kun har Iphone. Iphone-kameraet er i grunn veldig bra. Føler ikke jeg trenger speilrefleks egentlig. Jeg har lært meg å bruke panorama og jeg elsker det. Det er kjempegøy!
Ha en fin søndagskveld og en fin skoledag i morgen for de som nettopp er blitt ferdig med ferien. Vi snakkes i morgen❤️

Bildene under er tatt i panorama-mode. De er tatt i 16:00-18:00 i dag.

Likes

Comments

Okey, hei igjen. Jeg fikk ikke blogget i går. Var veldig sliten. Men idag er jeg oppe og går igjen. Vi hadde drømmedag i dag. OL greier. Jeg ville ikke i det hele tatt. Jeg grua meg masse. Heldig var jeg som har venner som gjorde dagen til en av de beste. Det har også skjedd noe rart i dag. Noe veldig rart. Jeg vet ikke hvordan dette startet men venninna mi lente seg på meg så jeg lente meg på han som satt ved siden av. Ex'en min... Han la da armen rundt ryggen på meg, noe jeg ikke tenkte så veldig mye over. Vi bare satt der alle sammen. Jeg, ex'en og alle de andre vennene våre. Det ble kjedelig etter hvert så noen av oss gikk en tur. Da begynte jeg og ex'en min å dytte hverandre i snøen. Og fikk han ikke til så bokstavelig talt bar han meg. Jeg og han har hengt sammen i hele dag. Så på hockeycamp sammen. Usa vs Canada. Han heiet på Usa og jeg på Canada. Vi diskuterte hvem som vant til vi fant ut at Canada vant. Yay!

Da vi kunnr dra, fulgte jeg han og fetteren hans ned til stasjonen. Og vet dere hva? Jeg og ex'en min gikk med fletta hender. Jeg følte det var rart, samtidig ikke. Jeg vet ikke hva jeg føler for han nå. Null clue. Vi har hatt en super dag sammen egentlig.

Bilder
1: meg og kjæresten min. 
2: oss alle sammen bortsett fra han som tok bildet fordi han ikke ville være med på det.

Flere bilder finner dere på min instagram.

Likes

Comments

Sveiki, vakre. I dag er det en dag vi alle kjenner til. For noen er den fantastisk. Andre ikke. Jeg har sett folk klage og syte om at de ikke jar noen valentine i år. Jeg synes dette er så patetisk. Det er også morsdag og noen har ikke møren sin til stedet og synes dette er kjipt. Det samme med farsdag. Det er verre å ikke har foreldrene sine på mors- og farsdagen enn å ikke ha noen valentine. Jeg har ingen valentine i år, men det går helt fint. Jeg har en mor som jeg kan feire og som jeg er utrolig glad i. Du vil få en valentine en gang, selvom det kanskje ikke var i 2016. Kanskje neste år eller året etter der. Du må lære å sette pris på det du har. Det er min største lærepenge gjennom mitt til tider vanskelig og tunge liv. En dag så er det borte. Sett pris på foreldrene dine. Jeg hater å si det, men en dag er ikke de der heller. Livet er kort, så sett pris på det du har og gjør det som gjør deg glad. Du lever kun én gang så ta vare på det livet du har fått. Tenk at det var akkurat deg som ble født. Det er som å vinne i lotto. I allefall når du er så heldig å bo i Norge. Ta vare på dem rundt deg. Vær glad i de som er glad i deg. Og om du ikke tror at noen er glad i deg, så tror ikke jeg det stemmer. Og om det stemmer så vil det komme noen inn i livet ditt som er det. Ta vare på livet ditt. Ikke kast det bort.


Likes

Comments