Tilbake til hverdagen.

I skrivende stund sitter jeg på flyet på vei hjem til Oslo. Jeg kjenner det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen hjemme! Det har selvfølgelig vært kjempe godt og koselig å være hos mamma, men borte bra, hjemme best!

O har akkurat sovnet på fanget mitt. Forhåpentligvis går dagens flytur lekende lett, akkurat som på veien opp. Jeg er i zombiemodus ettersom O våknet hylende hver 2. Time i natt, og nektet å roe seg meg tutten. Sovetipsene vi fikk på hs har gått litt i mot sin hensikt. Leggingen går mye enklere nå. Han kan legge seg mellom 21-22. Men så våkner han kjempe ofte om natten. Noen netter sover han bare mellom 7-8timer tilsammen. Det er jo ALT for lite..

Nå lurer jeg egentlig på om det kan være et utviklingssprang eller tenner pågang. Uansett er det slitsomt.. å jeg reiser hjem absolutt ikke mer uthvilt enn da jeg reiste opp. Heldigvis har K fått seg en litt roligere uke, og er klar for å ta i et tak!

Ønsker alle en fin mandag. Nå skal jeg også prøve å sove litt her i det trange flysetet. Med en baby oppå meg, og med en stelleveske på gulvet, som gir null plass til beina. Blææ, gleder meg til å komme hjem til senga mi!

-H

Liker

Kommentarer

Amandamamma
Amandamamma,
Her er vi også midt i ett utviklingssprang, og det kan være veldig slitsomt ❤️men, du er flink! 😘nouw.com/amandamamma
hbendiksen
hbendiksen,
Huff.. det er nok det som skjer her også😴 Takk for det, og i lige måde😘❤️nouw.com/hbendiksen
Mari
Mari ,
Hei! Kjempe gøy å følge INSTAMUMS på snap! 😃 du er virkelig vakker!

Men jeg vil bare komme med et lite tips, ser du roer og skal legge Oliver (gir flaske osv) inne i stua (?) med lys å tv på. Det funker skjeldent 😋 For min mini på 4 mnd hjelper det veldig å ha det stilt og rolig å gi kveldsflaska inne på rommet med lyset av, da såvner han i 20-21 tiden hver kveld 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229