Mitt 2. Svangerskap.

Noen tenker kanskje at det et tidlig å tenke på et nytt svangerskap. Men neste uke allerede har jeg time på sykehuset for å planlegge hvordan mitt 2. Svangerskap skal bli. Med tanke på hvordan mitt 1. Svangerskap endte, kjenner jeg at jeg har angst for at det skal ende likt nestegang. Derfor har legen som var med under mitt forrige keisersnitt, kaldt meg inn for å ta en gjennomgang om hva som skjedde, og hva vi skal gjøre nestegang.

Først og fremst er det stooor sannsynlighet for at man får svangerskapsforgiftning, om man har hatt det før. Om jeg får det, ser jeg for meg at jeg nok engang blir å gå igjennom det samme helvetet. Bli satt igang, for kraftige rier, morkakeløsning, hastesnitt.... I verste fall kan babyen dø.

Det ligger et spørsmål i luften, hver dag.. spørsmålet om jeg vil ha planlagt ks eller prøve å føde vanlig. Hvordan skal jeg klare å avgjøre det nå? Eller allerede neste uke? Om jeg får ks, vil jeg få komplikasjoner igjen etter noen uker? Om jeg føder vanlig, kommer livmoren til å takle riene? Kommer morkaken til å løsne igjen?

Det er så mange alvorlige og store valg. Og jeg er livredd for å velge feil, og hva som eventuelt kan bli konsekvensene.. Jeg gruer meg også ufattelig mye til timen på sykehuset. Om dere har noen tips, råd eller oppmuntrende ord, så trenger jeg de absolutt nå.. 

I kveld deler jeg en awesome rabattkode med dere, og skal vise dere hva jeg bestilte hjem i går! Ha en fin lørdag!


-H

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229